onsdag 17. desember 2014

Cafe sting kake stavanger

Bygg din egen unike kake , hent selv hos ditt bakeri eller få levert. Norges største nettportal for kakebestilling. Samme pris som bakeren - Bare enklere. Vi leverer i hele Norge.


Bestilling har aldri vært enklere.

Hent selv eller få levert på dør! Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Hvorvidt denne kaken faktisk stammer fra Café Sting i Stavanger eller ikke, er vel det mest debatterte temaet i kommentarfeltene her på bloggen, og jeg må skynde meg å si at jeg ikke vet svaret, men det som uansett er klart er at denne oppskriften gir en fantastisk god sjokoladekake!


Café Sting : God kake og god kaffe - Se 1reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Stavanger , Norge på TripAdvisor. Cafe Sting , Stavanger , Norway.

Stingkake kommer fra cafe Sting i Stavanger. Det finnes flere versjoner av oppskriften, og jeg har tatt meg noen friheter for å forbedre en oppskrift jeg fant på nettet. Bakte denne for første gang på Instagram stories for noen dager siden, og hjelpes, så engasjerte mine følgere er! I utgangspunktet skulle dette være en liste over koselige kafeer i Stavanger.


Men det er jo så mange koselige kafeer i Stavanger , at jeg måtte ha med minst 6. Så da blir det en liste over superkoselige kafeer i Stavanger - i helt tilfeldig rekkefølge. Sting sjokoladekake: Dette er virkelig den beste sjokoladekaken jeg har smakt, den originale oppskriften fra kafeen Sting i Stavanger. Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver ditt Hotell i Stavanger. Avkjøl kaken i formen. Café Sting er en kafé ved Valbergtårnet i sentrum av Stavanger som kombinerer kaféliv med kulturliv. Ta den ut og fjern bakepapiret.


Del kaken i to bunner. Til kremen: Ta kremfløte, egg og sukker i en gryte.

Gi blandingen en oppkok under omrøring. Ta gryten av platen og rør i oppdelt sjokolade til den. Anledningen har ikke bydd seg å lage den før nå, men i går bestemte jeg meg for å teste.


Samarbeid på vår hovedscene på Café Sting i Stavanger. Fyll og pynt kaken med sjokoladekremen. Og dryss over raspet sjokolade eller annen pynt på toppen. Jeg laget kaken i en hjerteform, som kanskje var litt mindre enn cm. Gjør døren høy gjør porten vid.


KÅKÅ kverulantkatedralen: Sting Nere, Valbergjet Stavanger. Kontoradresse: Kirkegata Stavanger. I følge meg skal det alltid vera ein eller anna form for sjokolade eller kakao i kaker ;) Logisk nok er også sjokoladekaker blant storfavorittane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg