mandag 29. desember 2014

Sterke sider barn

Når jeg selv observerer barn , tar jeg utgangspunkt i visse forutsetninger. For det første antar jeg at de fleste mennesker – og de fleste barn – ikke er mentalt syke, ikke er unormale, selv om de alle er meget ulike. Hvordan å gjenkjenne dydene og sterke sider av barn.


Alle foreldre ønsker det beste For våre barn glemmer mange foreldre imidlertid å fremme det tilstrekkelig fordi barna må oppdage sine talenter, men foreldre må gjenkjenne dem og veilede barna slik at de kan oppnå alle sine suksesser. Hva er akutte magesmerter hos barn ?

Sterke magesmerter som oppstår akutt hos barn. Det flotte med å bli spurt om sine sterke sider , er at det er et veldig åpent spørsmål som lar deg styre retningen på samtalen. Om det er et konkret tema du har planer om å trekke frem under intervjuet, men leter etter en anledning for å snakke om, er dette en gyllen mulighet. Jeg leter etter en ny type jobb, men vet ikke helt hva jeg har lyst til og kjenner ikke til hva som er mine sterke eller svake sider. Hilsen 50-åring med mye å gi.


Jente år: veldig omsorgsfull, snill og lett å like. Deler med seg om andre ikke har.

Gutt snart 6: veldig kvikk, prata reint siden han var år, skriver og regner. Hvis du blir spurt om dine sterke og svake sider. Smerter eller ubehag i siden (flankesmerter) kan komme fra magetarmkanalen, milt, lever, nyrer og urinveier, og muskulatur i rygg og bryst.


Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning. Voksne i barnehagen eller på skolen bør vite at barnet kan få migrene, og gi barnet mulighet til å oppholde seg i et stille og mørkt rom. Har barnet sterke anfall, kan man vurdere forebyggende medikamentell behandling.


Dette brukes imidlertid sjelden hos barn siden det ofte kun har moderat effekt. Den enkelte voksne må kunne reflektere over sine sterke og svake sider både i samvær med barna og de andre voksne. Og med selvinnsikt og bevisstgjøring i forhold til egen kapasitet kan man utnytte sine sterke sider , og samtidig jobbe med sine svake sider.


Noe som igjen gir et godt grunnlag for arbeidsglede og et godt samarbeid rundt barna. Gå nøye igjennom listen og lag en prioritering med en kort begrunnelse for hver sterk side. Når du har funnet dine fem sterkeste sider , forsøk å rangere dem i listen under. Gjennom denne øvelsen vil du bli bedre kjent med dine sterke sider , og du kan underbygge disse med konkrete eksempler og historier. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.


Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.

Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. NRK TVs anbefalte barn -program. Forskningsrådets nettsted for barn og unge er en solid og gjennomarbeidet side , myntet på barne - og ungdomskoleelever. Dessverre er det ikke så mye for de minste her, men innholdet for de litt større er desto bedre.


Siden er grunnleggende pedagogisk, med et sterkt fokus på forskning og unges vitebegjærlighet. En annen avgjørende faktor er hvordan vi håndterer de følelsesmessige sidene ved vanskelige situasjoner. Barn og unge kan reagere med sterke følelser om de ikke får lov til noe de har lyst til, eller de må gjøre noe det ikke selv ønsker.


Dette kan være krevende for den voksne å håndtere. At man er mørkeredd er som regel heller ikke en særlig relevant negativ side , og det er forsåvidt ikke det at man er sjenert heller, hvis man søker på en jobb der man alltid er alene. Sist jeg var på jobbintervju, sleit jeg skikkelig med å liste opp mine postive og negative sider ! Endte opp med å svare noe så dumt ala mine negative sider er at jeg er skikkelig dårlig på å forberde meg på slike spørsmål.


Fikk jobben da, men da trengte de virkelig folk og det var en delttids.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg