tirsdag 16. desember 2014

Billig middag rema 1000

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Dra dette ikonet ned i den grå kalenderlinjen nederst på siden. Middagsplanleggeren. Her er oversikten over alle middagene du har planlagt.


Klikk på “handlelapp” oppe til høyre for å generere innkjøpsliste til dine valgte oppskrifter. For mange er dette hverdagens store spørsmål. Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet.

Enkle middager Nyttårsmeny 17. Koloialforretningen O. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen. Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter.


Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Nå er det lenge siden det er kommet nye oppskrifter på bloggen, på tide å få publisert noen flere. Sommerferien er over - og å finne på enkle og billige hverdagsmiddager er en evig utfordring.


Dette er en enkel middag , som er rask å lage og har få ingredienser. Kombinasjonen er god! Et godt valg for en travel dag. Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger.


Men klarer de å holde det de lover? Hva vil du lage idag? Lønner seg å tenke langsiktig og alltid sjekke kilopris. Må ikke ha så mange pålegg. Ellers er det å ta av deres middag og salte resten.


Vi har alltid ment at det å handle på nett ikke skal være en luksus, bare smart. Da må det også være billig.

Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager. Her på bloggen finnes oppskrifter i ulike prisklasser, selv om alle kan gå under begrepet billig middag. For deg som kunne tenke deg en virkelig rimelig uke, tenkte jeg å gi et forslag til en ukemeny du kan prøve.


Denne menyen kommer på 4kroner for hele uken. I hvert fall om du går i en billig butikk og velger rimeligste versjon av. Tusenvis av middagstips og oppskrifter.


Hjemlevering alle dager, hele dagen. Fiks ferdig middag !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg