torsdag 18. desember 2014

Babyverden app virker ikke

Du kan slette appen når du vil, men bør være oppmerksom på at informasjonen om brukeren din ikke ligger i selve appen, men et felles register sammen med Babyverden. Dette fordi informasjonen din skal kunne nås både i app og på min side. At du sletter appen betyr altså ikke at du sletter din informasjon. Download Babyverden and enjoy it on your.


Babyverden app virker ikke

Fin app , men virker ikke lenger i iOS 6. Virker heller ikke etter oppdatering 25. Følg utviklingen – last ned Babyverden -appen din her! Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.


Rett etter feilmeldinger kommer opp blir jeg også logget ut. Kopiering av materiale fra Babyverden. Prøver du å bli gravid? Er du gravid eller har du en baby? Gravid og barn gir deg masse informasjon og fantastiske bilder av fosteret - dag for dag gjennom hele svangerskapet og frem til barnet ditt fyller seks år.


Norges mest brukte app for graviditet og småbarnstid. Du har kanskje hørt at tennene dine blir svakere når du er gravi slik at du mye lettere får hull? Har ei venninne som prøvde app for å høre fosterlyden, men det funka ikke for henne. Hun hadde en litt trøblete start å la lite på seg en periode.


Men går veldig bra nå, hun legger på seg, ikke mye, men går absolutt den rette veien. Men hun har lenge sovet hele natten gjennom. Jeg fullammer henne. Hvis du ikke kan aktivere appen eller ikke husker påloggingsinformasjonen din, kontakter du apputvikleren. Rull til appen du vil fjerne, og trykk på den.


Slå av Vis app på Apple Watch, og vent til den forsvinner fra Hjem-skjermen på klokken. Eg blir slengt ut i det eg prøver å gå inn på Min graviditet. Kvalmen avtar for de fleste: 20.


Snufs, nå er det desember og jeg er stadig innom og ofrer til den store hvite porseles greia Aaaarrrrrggggg, jeg er så lei av å være uvel, kvalm og trøtt. Håper det er lov å syte litt her. Noen apper virker kanskje ikke hvis du ikke slår på Stedstjenester.


Første gang en app trenger tilgang til Stedstjenester-informasjonen din, får du et varsel der du blir bedt om å gi tillatelse. Denne fremgangsmåten fungerer også hvis appen ikke laster inn noe eller stopper mens innholdet lastes ned. Stille levering: Disse varslingene vises i varslingssenteret, men de vises ikke på låst skjerm, de spiller ikke lyder, og de viser ikke noe banner eller merke.


Slå av: Dette slår av alle varslinger for en bestemt app. Hvis siden ikke lastes inn i andre nettlesere heller, er det muligens nettverket eller selve nettstedet som er årsaken til problemet. Hvis dette ikke fungerer, bør du kontakte eieren av nettstedet og la vedkommende vite at du har problemer med å laste inn den aktuelle nettsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg