fredag 5. desember 2014

Hårtrender 2019 menn

Jeg tror parykker kommer til å være noe som dominerer mer i det nye året, men gjerne mest i mote- og kjendisverden. Jeg tror flere kommer til å se på håret som en form for accessoirers. Hvilke hårfrisyrer burde menn velge? Vi jenter søker mest etter hårfrisyrer, mens gutter etter klipp.


Vi har snakket om hårtrender med frisør Andrea Richardsen som jobber hos Gevir. Guttefrisyrene som er trendy nå – Det popper opp flere og flere barbershops i hovedstaden.

Trenden krever en god porsjon mot, men hvis du tør å kaste deg ut i det, er du sikret et kult uttrykk og en frisyre som passer til både langt og kort hår. Adam og Evas kreative team hjelper deg i trendjungelen. Bli inspirert til å sette selve kronen på verket denne sommeren. Ikke noe spesielt der.


Men med sin nye lang bob og røde lepper, hun ser uvirkelig nydelig. Klippningarna ska kännas organiska men det är dags att vinka hejdå till den klassiska balayagen och diskreta slingor och i stället jobba med kontraster. Nu har det varit ett tag där håret ska kännas lite solblekt och färgen ska vara väldigt naturlig, men nu går vi åt att göra ett statement.


Det er nesten umulig å henge med på alt i motejungelen. Her er syv trender du må få med deg, mann !

Sist oppdatert: 26. Nå er vi lei av snø, glatte veier og kalde temperaturer. Hun mener denne rocka frisyren passer til både sølvgutter og menn med sølvmanke.


Frisyren krever ikke mye stell, men den krever godt vedlikehold. Det er fordi håret vokser fort ut, og graderingen av håret på sidene av hodet går helt ned i null millimeter. Derfor må gutta med denne frisyren ofte vedlikeholde den, sier Nymoen. Nye stiler dukker også opp i brillemoten, og nå kan du sjekke ut høstens og vinterens nyeste trender hos Mister Spex.


Er du ute etter en ny frisyre, men kan ikke finne den riktige? Her kan du finne en frisyre som passer til deg, eller en frisyre som kan gi deg inspirasjon. Krøller eller glatt hår, rødt hår eller blondt hår?


Beautiful fall Innlegget Behind the scenes dukket først opp på A hairstylist´s point of view. Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene. Gjør deg klar til ny fargefest.


Fra årets første interiørmesse kan vi melde at det blir mer både farger og mønster i hjemmene våre i tiden som kommer. All nødvendig informasjon og statistikk for 5. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke fotball. Danmark og Tyskland.


Pornhub er kvinner.

Dette er hva de ser på - I fantasiene ønsker en del kvinner å bli tatt med storm. Dette er interessant fordi i den virkelige verden er kvinner langt mer sterke og i kontroll i sin seksualitet, mens i fantasiene holder mange fast i et tradisjonelt kjønnsrollemønster, sier sexekspert. Pinsen, som gjerne blir kalt den ukjente høytiden, kunne ha vært kortere, det vil si andre pinsedag kunne ha blitt vanlig arbeidsdag og ikke fridag som nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg