onsdag 31. desember 2014

Parkdress str 80

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Velkommen til Stormberg. Hos oss finner du et stort utvalg av parkdresser til barn. Se vårt utvalg her!

Kjøp parkdress hos Babyshop. Kun kjente merkevarer. Wheat parkdress str , som ny, brukt bare en gang i vogna. Med en parkdress gir du barnet ditt muligheten til å leke fritt utendørs, samtidig som hen beskyttes mot vær og vind. Her på Jollyroom har vi massevis av gode og lekre parkdresser for barn i alle aldre, samtlige fra gode merker!


Fascinerende at du ikke vet betydningen av det egentlig. Våre parkdresser for høst og vår er perfekt designet for oppdagelsesferder for småbarn utendørs i guffent vær.

Parkdress om våren. Ved å velge en av våre modeller får du en pustende, vann- og vindtett allværsdress egnet for de norske mellomsesongene. Nynne parkdress er en vindtett og vanntett barnehagedress som er velegnet til aktive barn. Størrelser på babyklær er angitt i centimeter etter lengden på barnet. Les hvordan de ulike størrelsene angitt i centimeter tilsvarer barnets alder.


Akkurat nå kan du spare en masse. Mangler du ikke noe akkurat nå, kan du kjøpe litt på forskudd. Vi bruker Cookies for å forbedre våre nettsider og din shoppingopplevelse. Ved å fortsette å surfe på sidene aksepterer du våre Cookies-vilkår.


Kleven Jakt og Fiske har et stort utvalg innen jakt, fiske og friluftsliv. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Nord-norges eneste sportsgrossist! Snuppa mi skal begynne i barnehage i november og trenger parkdress.


Hun er imidlertid veldig liten for alderen. Hun svømmer i parkdressene som er i str 86. Men det må vel finnes noen merker som har mindre størrelser også?

I de kalde månedene er det ekstra viktig å beskytte neste generasjon mot elementene. Det er viktig at den tåler en del og er slitesterk. Stormberg har et stort utvalg av tur, trening og fritidsklær til hele familien. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! I vanntett, vindtett og pustende materiale som også er smussavvisende.


En værbeskyttende parkdress er et must for aktive barn som leker ute. Boardman settet passer til dagene med mye slaps og søle. Det finnes i dag flere kvalitetsdresser for barn enn noen gang før på det skandinaviske markedet, og de beste dressene har en fantastisk høy kvalitet. Liekkas parkdress er lett fôret, og egner seg ypperlig til vårens skiftende vær.


Solid vinterkjeledress i 1 vannavstøtende polyester. Refleksbånd foran og bak samt varselgul overdel gjør at du blir godt synlig. Snølås nederst på bena og vanntette glidelåser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg