onsdag 24. desember 2014

Aktiviteter for barn trondheim

Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Super bilferie i Trondheim med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Trondheim har mange aktiviteter for barn , som lekelan parker og museer.

Her får du tips til steder og opplevelser som ungene liker. Formålet med tilskuddsordningen er å legge til rette for at barn og unge i Trondheim får delta i meningsfulle og kompetansegivende kultur- og fritidsaktiviteter, som samtidig fremmer demokratiske verdier. Hvem kan søke om tilskudd.


Oversikt over fritids- og kulturarena som tilbyr aktiviteter og kulturopplevelser for barn. Gå inn på de ulike arena og få tips til hva dere kan gjøre. Morsomme aktiviteter og spill i TrondheiSe anmeldelser og bilder av morsomme aktiviteter og spill i Trondheim , Norge på Tripadvisor.


Er dere som mange andre, og har hoppet over høstens sydenferie etter den solrike sommeren? Trønderhovedstaden byr på mange aktiviteter for store og små i høstferien.

Pilegrimsvandring til Nidarosdomen Når man snakker om Trondheim , dukker Nidarosdomen naturlig opp i tankene. I feriene finnes det mange ulike tilbud for barn og unge i Trondheim. Her finner du mer informasjon om ferieaktiviteter som passer for deg! Siden oppdateres kontinuerlig. Bli med på spennende dager på Voll gård i vinterferien.


Aktiviteter i regi av Trondheim kommune Vintervoll. Dette er et tilbud for deg i 4. Ved å smelte tinn og fylle det i støpeformer kan vi lage alt fra soldater, vikinger og hester, til hovedrollene i kjente eventyr. Kurset egner seg for barn i alderen - år, og er perfekt både for dem som vil lære seg grunnleggende trampolineferdigheter og de som vil øve inn mer avanserte triks. Se Trampolinekurs for mere info. Ting å gjøre i TrondheiSe anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Trondheim , Norge på Tripadvisor.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fra konserter, festivaler, utstillinger og kulturarrangementer til utendørsaktiviteter og idrettsstevner – planlegg ferien i Trondheim med vår arrangementskalender. Leos Lekeland Trondheim Treff barnas favoritt Leo, ca kl 11i helgene Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer Attraksjoner Ball Pool Hopp og sprett, eller bare slappe av. Det skal gi barn utfordringer, spenning og et grunnlag å bygge videre på.


I lek får barna frihet og motiveres til å prøve og feile. Slik får du barna ut av døren igjen og igjen.

Her er forslag til artige uteaktiviteter for både små og større barn. Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen. Se hvordan dere overlever innendørs-dager. Her har du tips til enkle aktiviteter for barn i alle aldre.


De fleste aktivitetene fungerer også fint med kun en deltager. Vi tilbyr utallige aktiviteter og opplevelser som passer til en rekke anledninger. Arena Trondheim er Midt-Norges største arrangør av events både ute og inne. Vårt mål er å gi alle en mulighet til å spille. Vitensenteret er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi hvor du lærer ved å eksperimentere selv.


På Vitensenteret finner du også Trondheims eneste 360-kino og 3D-planetarium med visninger hver helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg