mandag 29. desember 2014

Sandnes garn tilbud

Bestill garn enkelt på nett her! Outlet Siste sjanse! Vi rydder plass til nye farger og produkter. Gjør et kupp med opp til på utgående farger.


Her finner du garn til ethvert prosjekt, i et bredt spekter av farger som følger trendene. Blant annet Tirilgenser med hullmønster, Snøkrystall genser og jakke, Høstgenser og Tirilvotten.

GetAccept hjelper deg med å komme i gang allerede i dag. Kjøp raskt og enkelt her! Stickor och virknålar från Addi i många varianter och stort utbud. Stickningstillbehör som stickmått, knappar, stickmarkörer och band.


Sandnes Garn – strikkerens favorittgarn. Blandingen i dette garnet gjør at du får en slitesterk kvalitet som likevel ser ut som lin. Merinoull, Fritidsgarn, Alpakka og Smart er noen av salgsfavorittene.


ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste!

Vi ønsker å tilby en innbydende nettside til inspirasjon for den strikkeinteresserte. Utrolig myk og behagelig! Alpakka er det mest isolerende garnet vi har i sortimentet. Rask levering og gode priser.


Här hittar du garn för varje projekt, i ett brett spektrum av färger som följer trenderna. Se utvalget og kjøp garn her! Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet. Det ser ut som JavaScript er deaktivert i din nettleser.


Du må aktivere JavaScript i nettleseren din for å bruke denne funksjonaliteten. Få kontroll over over bedriftens tilbud og avtaleprosesser. Book din personlige demo her! Strikke- og hekletilbehør.


Er du på jakt etter garn ? Here you will find a wide selection of great knitting patterns in both English and German. We have our own in-house design team who creates knitting patterns to inspire knitters throughout the year. Garntopia er Norges nye garnbutikk for alle som elsker garn ! Vi har et stort og eksklusivt utvalg av garn , oppskrifter, stikkepinner og tilbebør.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud ), klikk på adressen eller butikkens navn.

Vi har hovedfokus på faghandel der vår viktige strikkearv blir ivaretatt og videreformidlet til nye generasjoner. Alle rettigheter reservert. Powered by Webexpressen. Se våre butikker her.


Enten du er på utkikk etter alpakkagarn, bomullsgarn, garn av merinoull, mohairgarn, strømpegarn eller ullgarn – finner du det her i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg