fredag 28. oktober 2016

Baggy lue klompelompe

Baggy lue klompelompe

Strikkeoppskrift på Baggylue og Gulljentalue. Heftet sendes i posten. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Baggy Lue er en helt enkel lue med en lett baggy passform bakpå hodet og med rullekant.


Lua strikkes rundt på rundpinne nedenfra og opp og avsluttes med fellinger strikket på strømpepinner i toppen. Klompelompe lue med litt egen vri for å få den litt mindre baggy. Alle våre favorittluer samlet i et hefte. Her er også helt nye oppskrifter! Super lettvinn og flott lue.


Nordens største utvalg av bøker! Vi har pensumbøkene du behøver! PetiteKnit - Enkeltoppskrift – Lue til voksne, strikket i Sunday og Tynn Silk Mohair. Den minste størrelsen passer i utgangspunktet til barn, men du bør ta mål av hodeomkrets for sikkerhets skyld.


Baggy lue klompelompe

Dette er et samarbeid mellom Sandnes Garn og PetiteKnit. På bakgrunn av dette samarbeidet selges denne oppskrift kun sammen med garn til hele plagget og i det garnet som er brukt i. Lettvinn og rask lue å strikke. Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på luer, hatter og hetter til voksen, barn og baby.


Knappene kjøpte jeg hos Ulla i Drammen. Jeg har strikket det i Drops baby merino. Hun fikk velge lue selv, og falt for Baggy -lua fra den første klompelompeboka.


Baggy lue klompelompe

Nest ut var tvillingjentene. Derfor valgte jeg modell for dem. Kjøp Baggy lue fra PetiteKnit hos Titt inn Garn. Et kjappstrikket prosjekt som kan lages med eller uten bobler. Dagens gratisoppskrift: Baggy lue Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. To søte jenter som elsker å lage fine ting. KlompeLompe er designet av Torunn og Hanne.


Vi lager våre egne oppskrifter og under hvert produkt vil det stå hvem som har designet dette. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Plagget må vaskes separat.


Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Australia Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg