torsdag 20. oktober 2016

Brettspill voksne 2018

Brettspill voksne 2018

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Bredt utvalg av spill. Terningen brukes til å definere hvilke dyr en skal prøve å finne og antallet som blir synlige gir deg det antallet felter fremover på poengbanen. En flott måte å la barna oppdage taktisk tenkning i tillegg til memo-aspektet. Et spill hvor barna ofte skinner og slår foreldrene!


Liker du et artig partyspill eller et klassisk strategispill. I denne kategorien vil du finne et stort spenn av brettspill. Vi lever i en gylden alder av brettspill (og festspill).


Hvis du vokste opp med Scrabble og Cluedo (som er okay spill) og Risiko og Monopol (noe som er litt mer smertefullt), kan du forståelig nok tro at slike ting er begrenset i omfang og kun av interesse for barn og rare. Det lanseres hundrevis av nye brettspill hver år. Spillene som er samlet på denne siden har vunnet prestisjetunge priser som Spiel des Jahres, Mensa, Guldbrikken, Golden Geek for å nevne noen. Du vil GARANTERT kun finne gode spill her!


Brettspill voksne 2018

Vi gir deg de beste nye spillene for både barn og voksne. Se alle våre prisvinnende brettspill her. Vi har samlet våre mest populære spill i en kategori. Her finner du våre mest populære brettspill , spill til barn, familiespill, spørre- og kunnskapsspill, memospill, klassiske spill og nye spill. Wonders brettspill er et prisbelønnet brettspill som kan minne om dominion!


Utnytt naturressursene i landet ditt, ta del i den evige framskrittsmarsjen, utvikle handelsforbindelser og fastslå din militære makt. Selskapsspill eller strategi - utvalget er her. Velkommen til Brettspill.


Brettspill voksne 2018

Alt om brettspill på ett sted! Proshop har brettspill for voksne , ungdom og barn, i forskjellige sjangre og med forskjellig vanskelighetsgrad. Vi har brettspill for noen og enhver og vi har helt sikkert brettspillet som passer for deg. Dersom du foretrekker noe annet enn brettspill så har vi også kortspill, strategispill, terningspill, quizspill, familiespill, puslespill osv. Ludo og Monopol - og et par-tre potensielle klassikere.


Azulejos opprinnelige hvite og blå fliser ble først introdusert av Maurerne, og ble senere omfavnet av portugiserne og dere konge, Manuel 1. Kongen, som var overveldet av det vakre interiøret i Alhambra-palasset, beordret umiddelbart at hans palass i Portugal skulle utsmykkes med lignende fliser. Den store brettspill -guiden som gjør påsken perfekt. Enten du skal tilbringe dagene hjemme eller på hytta, er det en påsketradisjon du bør sørge for å holde ved like: Spill brettspill ! Her har vi samlet klassiske brettspill som Monopol sammen med nykommere som det morsomme Mouthguard Challenge fra AW og Spøkelsejegerne fra Alf. Mange, men ikke alle brettspillene, passer best til litt eldre barn. Men er hele familien samlet så lover vi at alle kommer til å ha det gøy.


Tør å teste noe nytt sammen med barnet ditt! Glem Ipader og andre teknologiske julegaver, brettspill bringer fremdeles familien sammen i julen. Remo Rehder har sammen med sine kolleger i Brettspillguiden.


Det har fått Heidi Kolstø fra Haugesund til å lage et brettspill som skal lære ungdom om nettopp det. Et brettspill samler familien. Unge og voksne spiller sammen. Danmarks ledende forhandler av brettspill og puslespill.


Frakten til Norge er på 1NOK – jeg betaler alle portoutgifter hvis du bestiller for mer enn 1. Alle prisene inkluderer norsk MVA og toll. Jeg tar meg av fortollingen for deg – her er det ingen skjulte gebyrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg