torsdag 6. oktober 2016

Føflekk app

En app som gjør det enklere for alle å følge med på hudforandringer, vil ikke bare gjøre det lettere å forstå når du skal gå til lege, men også. SKINSCAN FØFLEKK APP. Scan styrker bevisstheten om føflekkreft.


Føflekk app

Ved å være oppmerksom på huden, kan du minske risikoen for å oppdage forandringer for sent. Det er tre abonnementer, du kan velge mellomåne måneder og måneder. Bruk skinScan app for oppdaterte priser for hvert av abonnementene i din egen valuta.


Abonnementet fornyes automatisk ved slutten av hver abonnementsperiode. Du kan oppgradere eller slette abonnementet når som helst. Scan føflekk app skinScan er CE-merket i henhold til direktivet for medisinsk utstyr. Scan er et hjelperedskap til deg som vil holde øye med føflekkene på en enkel og lett tilgjengelig måte.


Get a Price Type of paper: Please specify the deadline in advance, to have some time to review the paper. Hvis en eksisterende føflekk endrer størrelse, farge eller fasong, skal man være oppmerksom. Husk at det ikke er alle hudforandringer som kan ses med øynene. Hudforandringer er atypiske hvis de klør, prikker, gjør direkte vondt, hever eller blør.


Elevasjon betyr at en føflekk som var flat blir hevet over hudens overflate. Du bør også holde øye med alle former for utvikling. Hurtig og plutselig forandring i størrelse, form eller farge oppfattes som en utvikling.


Føflekk app

Følg med på føflekkene dine. Vær oppmerksom hvis du får en ny flekk, eller en føflekk endrer seg og skiller seg fra de andre du har. Lær hvilke forandringer du skal se etter for å oppdage føflekkreft (melanom) tidlig. Har du en føflekk du er bekymret for kan du gå på apoteket og få den undersøkt. I våre apotek vil du møte kvalifisert apotekpersonell som tar bilde av føflekken, med et apparat som har en spesiell lysteknologi som ser noen mm under huden.


Bildet sendes elektronisk til hudlege hos ScreenCancer for analyse. Kreft kan oppstå i en føflekk man har hatt lenge, eller på et nytt sted. Skeptisk til kreftsjekk med app Overlege Ingrid Roscher anbefaler alle å sjekke huden sin jevnlig. Appen starter ikke, stenger automatisk ned.


Funket fint på iOS 9. Irriterende at man ikke engang får ha føflekk -dagbok uten å måtte ha premium-abonnement, selv om det for så vidt er forståelig at de vil tjene mer penger. Føflekk-app kan måle feil. En ulempe med apper kan være at mange produsenter bevisst lager medisinske tester med en viss sikkerhetsmargin. Grunnen er at produsentene er redd for at testene skal konkludere med ufarlige tilstander, hvis det viser seg at brukeren faktisk er alvorlig syk.


Askin er en norsk spesialhelsetjeneste innen hud. Vi gir hudlegekonsultasjon via mobilen innen timer (gjelder virkedager). Fordelen er at man slipper å stå i henvisningskø og får raskt svar.


Føflekk app

Tjenesten er enkel å bruke og kan benyttes av privatpersoner, så vel som fastleger, sykehjemsleger og andre autoriserte helsepersonell. Så enkelt er det: Man tar bilde av det aktuelle hudområdet. App som undersøker en føflekk , hjelper til med å oppdage autisme hos små barn, og som måler en persons miljøpåvirkning. I det siste har jeg brukt bøkene og papirene mindre og mindre, ikke fordi jeg har lært meg alt, men fordi telefonen min gjør jobben både kjappere og mer lettvint. Dette er apper med betydning.


Det finnes visstnok en app for alt, og jeg har funnet ut at dette også gjelder i min jobbhverdag. Jeg har en mappe på første skjermbilde dedikert medsinske apper. Samuel Nasrala som har utviklet ekspertise gjennom år med diagnose, behandling, oppfølging og fjerning av føflekker, føflekkreft, hudutvekster og hudforandringer. Jeg har nettopp kommet hjem fra føflekk skanning hos Boots apotek.


Jeg fikk skannet to føflekker. Da nr ble skannet, så ser jeg at det kommer opp ett annet bilde enn det det gjorde på den første. Ett av bildene ble lyseblå.


På siden av skjermen sto det forklaring på hvert eneste bilde. Vi utreder og behandler alle typer av hudplager og hudsykdommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg