torsdag 20. oktober 2016

Rabatt hotell oslo

Millioner av hotelltilbud samlet på ett sted. Finn ditt hotell i Oslo her! I Thon Hotels strekker vi oss lenger for å gjøre en god dag enda bedre for deg. Bestill overnatting i Oslo med Thon Hotels her.


Book ditt hotellrom her. Få rabatt på din bestilling.

Vi har tilbud og Hotels. Nordic Choice Hotels i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Rabatten gjelder alle helger (fredag til søndag) og i skoleferier. Bestillingen kan endres og avbestilles (frem til kl 1på ankomstdagen). For å få rabatten må du bestille via knappen på denne siden.


Få rabatt på din bestilling med. Blu er kjent for å bygge hoteller med ikoniske bygninger som man kjenner igjen og i Oslo kan vi se dette i form av Oslo Plaza som er et Radisson- hotell. Som OBOS-medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør.


Opplev byen med Oslo pass!

Oslo Pass gir fri inngang til mer enn museer og attraksjoner, fri offentlig transport, gratis parkering på kommunale plasser, gratis adgang til ba gratis vandreturer, rabatt på sightseeing, TusenFry konsertbilletter, skisimulator, klatrepass og leie av ski og sykkel, samt gode tilbud på restauranter og butikker. Velkommen til PS: hotell ! I hjertet av Grünerløkka finner du oss i området Vulkan Oslo. Vi tilbyr deg mer enn et hjem hjemmefra. Ved å bestille et rom hos oss, støtter du også vårt arbeidsprogram for samfunnsvar. Vårt hovedfokus er å gi folk som har falt utenfor arbeidslivet en sjanse til for å kunne komme tilbake til ordinært arbeid.


Et utvalg av våre nye hotell. Se her Abonner på nyhetsbrev. Benytt deg av de siste reisetilbudene. Vi er lidenskapelig opptatt av reiser. Hver dag inspirerer og når vi ut til millioner av reisende på lokale nettsider på språk.


Hotell med sentral beliggenhet. Sammenlign priser på flyreiser og hotell. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Vi jobber med hoteller i Oslo som er best innen sin kategori eller som kan tilby ulike typer av specials dvs spesialtilbud. Enkelte tilbud er rabatt på prisen, mens andre inkluderer middagar, sykkelutleie eller barn gratis.


Søk etter ledige hotellrom i Oslo og gjør bookingen din raskt, trygt og enkelt. Medlemmer i LO-forbund kan få rabatt på overnattinger på Scandic Hotels. Med Oslo Pass får du gratis kollektivreiser, gratis inngang på museer og rabatter på diverse butikker, aktiviteter og restauranter.

Uansett om du liker sjømat, en saftig biff eller internasjonale spesialiteter, er mulighetene for et godt måltid mange når du bestiller hotell i Oslo. Les om alle fordelene! Hvis du har valgt et hotell med restaurant, kan du også slappe av der, før en ny dag venter med flere spennende opplevelser i vår flotte hovedstad. Se show, standup, musikal eller revy i Oslo.


Bo på byens beste hotell. Sett sammen din egen pakke på showpakker. Bo urbant, og samtidig nær flotte friluftsområder, på Skøyen i Oslo. På vårt nyrenoverte hotell nyter du sentral beliggenhet kombinert med landlig idyll.


Scandic Sjølyst er perfekt for et Oslo -opphol enten du er fritids- eller forretningsreisende, reiser med idrettslaget eller alene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg