mandag 31. oktober 2016

Rema 1000 søndagsåpent

Finn din nærmeste REMA -butikk basert på ste postnummer eller butikknavn. Her finner du matvarer til bare lave priser. Dagligvarebutikken ligger i Rana kommune. Velkommen til en hyggelig dagligvarehandel.


Karbonader med grønnsaker, paprikasaus og poteter. Se hvordan vi jobber med miljø og bærekraft i Ansvarsrapporten.

Følg oss gjerne, og hold deg oppdatert på hva som skjer i butikken, samt gode tilbud og kampanjer. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Det vil samtidig bli starten på en heftig priskrig for å gi kundene de billigste varene på ukens helligdag, ifølge en dagligvareekspert Aftenposten har snakket med. Rema anmelder konkurrenter for ulovlig søndagsåpent. Nå anmelder de 1butikker for å være for store i forhold til regelverket.


Reviews Fantastisk personal. Rolig og behersket i. Butikkjeden mener de holder åpent i strid med loven, skriver NRK.

Reitan anklager blant annet. LES OGSÅ: Brustad-bua kan bli nedlagt Også BI-professor Odd Gisholt er enig i at dagligvarebutikker vil bli dyrere som følge av en søndagsåpen hverdag. De andre også — Vi ønsker ikke å drive ulovlig.


Coop og Spar på Fagernes avventer. Søndag åpner Rema 10søndagsåpne butikker. Rema 10går dermed imot konkurrentene og sier nå et klart ja til søndagsåpne butikker. Verdigrunnlagene er ryggraden i vår bedriftskultur.


Fire nye butikker ble søndagsåpne i landsdelen vår i dag, skriver Fædrelandsvennen. Deler av butikken er avsperret og kunder som ønsker varer innenfor sperringen må. Men dette fordrer at alle i Svolvær går inn for dette. Er det noen som holder søndagsåpent hele året, så følger REMA på med det samme, sier Hansen.


Han sier det samme gjelder for søndagsåpent i desember, og på selveste Julaftenen. Rema 10slutter med søndagsåpne butikker i Kristiansand og andre steder der de har brukt sperrebånd. Norgesgruppen og bransjeorganisasjonen Virke la forrige uke fram forslag til tolkning av dagens regelverk. De mener at nærmere en tredjedel av Norgesgruppens søndagsåpne butikker.


Tomta ligger rett ved den gamle avkjøringa til hurtigbåtterminalen. Nå har REMA Franchise Norge AS region Midt-Norge fremmet ønske om at Sandstad-området blir definert som typisk turistste noe som gjennom lovverket vil åpne for å kunne holde søndagsåpent. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.

Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies. I Nordkapp er det noen søndagsåpne butikker om sommeren fordi Fylkesmannen i Finnmark har definert plassen som turiststed. Seks Rema -butikker i Oslo og Akershus holder nå åpent på søndager og flere skal det bli, ifølge dagligvarekjeden.


Butikkene i Industrigata, Fredensborgveien, Christian Krohgs gate i Oslo, i sentrum og på Drengsrud i Asker, samt Sandvika åpnet søndag 3. Created with Sketch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg