mandag 17. oktober 2016

Tor herregenser oppskrift

Eksklusivt medlemstilbud kun for medlemmer! Meld deg inn nå og motta rabattkode. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

Oppskriften kan lastes ned gratis. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.


LAST NED OPPSKRIFT. BESTILL STRIKKEPAKKE HER! DSAAlpakka Tweed Story. Forslag til andre oppskrifter. Strikk en flott genser til mannen i ditt liv!

Gorm er en herlig, varm og enkel genser, som selv menn helt sikkert vil kunne like. Genseren kan både brukes til avslapning på sofaen, men fungerer også godt utenpå en skjorte på kontoret. Nordsjø herregenser med raglan. Andre oppskrifter i dette heftet.


Krystall damekofte. Herregenser med sjalskrage. Garn brukt i denne oppskriften : PURE MERINO er et rundspunnet garn i 1 myk og behagelig merinoull.


På grunn av at garnet er superwashbehandlet, er det velegnet til baby- og barneplagg som må vaskes ofte. Dagens oppskrift : Cortina-genser av Bitten Eriksen. Klassikere, historier og nye oppskrifter Lusa – den ene hvite masken som repeteres med faste mellomrom mot svarte bunn – ble tatt inn i herrekofta i Setesdalen for litt over 1år siden.


La deg inspirere av våre nye oppskrifter , tips og ideer. Raglangenser med trær på bærestykket til herre, strikket i Tynn Merinoull. Klikk på bildet under for størrelsesguide og garnmengde. Dette er et samarbeid mellom Sandnes Garn og Cecilie Skog.


På bakgrunn av dette samarbeidet selges denne oppskrift kun sammen med garn til hele plagget og i det garnet som er brukt i oppskriften. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.

Du Store Alpakka tilbyr en mengde oppskrifter – i sommerlig og lett design eller varm og vinterlig ull-kos. Bla i vårt arkiv, og finn din favoritt! Del bilder av gensere, luer, votter, m. Når kjøpet av Mikagenser til mann er fullført, vil du motta bekreftelse på e-post med en link der du kan laste ned oppskriften. Denne sendes ut automatisk etter at betalingen er håndtert, og noen ganger havner den i spamboksen, så husk å sjekke der også. Lagerstatus: på lager.


Hvis du har spørsmål klikk her. Vakker rett og slett! Ja, genseren, altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg