fredag 7. oktober 2016

5 2 Dietten 2018

Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Les mer om det her! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Ram inn terrassen, uteplassen eller hele hagen med vakre skjermer som både beskytter mot vind og innsyn.


5 2 Dietten 2018

På Byggmax’ hjemmeside har vi over ulike skjermer fra Japo og Haderup som alle gir ulike inntrykk til utemiljøet ditt. En levegg kan bidra til å ramme inn uteplassen og skape et intimt og hyggelig uterom. Den gjør det lunt, og den skjermer mot innsyn.


Bruk god tid på å bestemme hvor du vil ha leveggen, slik at den er perfekt plassert i forhold til sol- og vindforhold hos deg. Kjøp levegg på nett eller i butikk. Maxbo Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett!


5 2 Dietten 2018

Materiallisten viser produktet laget i cu- impregnert trevirke. Dersom du ønsker å bygge i andre materialer bytter du til kvaliteter som f. Møre Royal, Kebony, Varmebehandlet furu eller Sagawood. Gjerder og levegger fra Byggmax. Valg av materiale gir produktet en særegen stil. Raskt, enkelt og billig.


Har du planer om å ramme inn hagen din? Hos Byggmax finner du et stort utvalg av gjerder og alt du trenger av tilbehør. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.


En levegg laget av tynne lekter med mange åpninger skjermer dårligere mot innsyn enn en vegg av brede bord. Går eller kjører du forbi en slik levegg , vil den nesten ikke gi noen visuell skjerming i det hele tatt, fordi øyet vil tolke det som en film. Med levegger er mulighetene omtrent uendelige.


Flytt leveggene rundt etter behov og skap romfølelse i din egen hage eller terrasse. Lag for eksempel en egen plass til grill eller til sittegruppen på uteplassen. En levegg er et billigere og enklere alternativ til å bygge et høyt gjerde eller rekkverk. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk.


5 2 Dietten 2018

Levegg og tregjerder. Stolpe impregnert 90mm x 130cm. Impregnert stolpe med faset topp. Et uttrekkbart vindseil fungerer som levegg. Foto: Produsenten Vis mer. Montering av levegg.


Hvordan dette gjøres best avhenger av de lokale forholdene. Elan, foldbar levegg som tar lite plass og er lett å bruke. Er du av det mer romantiske slaget, er kanskje denne 3-fløyede, folbare leveggen fra RKC noe for deg.


5 2 Dietten 2018

Den tåler kanskje ikke de kraftigste vindkastene, men til gjengjeld er den både enkel å flytte og lett å slå sammen når den ikke er i bruk. Trevirke - Obs BYGG - COOP. Med verktøy, skruer og impregnert trevirke fra Byggmax er du klar til å ta fatt på jobben og realisere terrassedrømmen!


Neste sommers lange kvelder nytes best på terrassen med et glass god drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg