tirsdag 18. oktober 2016

Chili con carne

En fresh og sunnere bifftaco! Se oppskriften her. Full av gode smaker. Pizzasnurrer er godt! Chili con carne betyr chili med kjøtt.


Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk, trolig fra Texas.

Ta ut avokadostein og skrap ut kjøttet med en skje. Mos sammen med en gaffel, eller bruk en stavmikser for å få en silkemyk konsistens. Smak til med salt og pepper.


Server chili con carne med guacamole og nachochips. Men kan selvfølgelig også fint lages hjemme. Varmende rett med mange gode smaker. Både kjøttdeig og karbonadedeig kan brukes, og du kan justere mengden chili etter smak.


Server gjerne med tortillachips, ris og koriander.

Tidsbruk minutter. En ektefødt amerikansk favoritt, med kulinariske røtter i Mexico. Legg oppskrift i handlelapp. Rista brød og rømme er alt du trenger ved siden av.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du så bare har minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere minutter, får du selvsagt enda for innsatsen. Chilli Con Carne á la Hellstrøm. Her finner du oppskriften på en av rettene Hellstrøm lagde i andre episode av Hellstrøm rydder.


Det her er min allerbedste opskrift på chili con carne – og den falder bare altid i god jor hvad end vi laver den til hverdag eller når vi har gæster. Jeg laver gerne vores chili con carne i en mild børnefamilievenlig version. Der er stadig masser power på smagen, men den er ikke spor stærk – så alle kan være med! Detta klassiska mexikanska recept är både lättlagat och uppskattat av dina middagsgäster. Slik lager du chili con carne.


Del opp kjøttet i terninger. Varm olje i en vid panne, brun kjøttbitene raskt sammen med løk og finhakket chili. Det passar bra som vardagsmat då det går fort att laga, men även utmärkt som bjudmat på större tillställningar.


Det er stort sett bare kjøtt, chili og bønner.

Hvor mye tid du har til matlagingen i dag, er det som avgjør hvilken versjon du skal gå for. Varianter inneholder tomater, løk, bønner eller andre ingredienser. Vår versjon er med bønner, gulrot og paprika.


Denne matretten blir regnet som tex-mex. Prøv denne smakfulle oppskriften eller en. A quick and easy chilli con carne recipe from Jamie Oliver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg