tirsdag 25. oktober 2016

Molo vinterdress størrelse

Våre vinterdresser til barn er designet for sikkerhet, komfort og slitestyrke. Se vårt store utvalg i nettbutikken blant testvinnere og Kundefavoritter! Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg.


Blir for smått neste år? Epleskrinet AS Epleskrinet er en barneklær nettbutikk som selger barnetøy i alderen 0-år. En rød tråd gjennom alle kolleksjoner er den lekfulle designen som vi lover vil stimulerer fantasien til både store og små. Hos dem er det barneklærne som står i fokus, og de kommer ikke i andre rekke til fordel for voksen mote.


Velventilert vinterdress som er lett å ta av og på I dressens ermer er det en snølås i form av en bord som sitter passe hardt rundt håndleddet. Det er mulig å få inn en vott, men man kan også velge å ha votten utenpå borden, men innenfor ytterermet. Også i de litt videre buksebena har det fungert bra å trekke dressen over skoene.


Bygningsvern - bygningsvernbutikk - Oslo - Antikk - gamle bygningsdeler. Kom og se utvalget i butikken vår på Frogner. Er du en heldig eier av et gammelt hus eller en leilighet, som du trenger hjelp til med restaurering eller vedlikehol vil vi kunne hjelpe deg. For us, kids come first and our clothing reflects this passion. På Boozt finner du over 4merker.


Med en god vinterdress , gir du barnet ditt muligheten til å kunne leke uhindret utendørs hele vinteren igjennom! Her på Jollyroom har vi et uslåelig utvalg av gode og funksjonelle vinteredresser for barn i alle aldre! Molo Official Webshop. Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Vårjakke, vinterjakke, vinterdress og mer fra merket molo.


Dette er klær som skiller seg ut både på design, og på den fatastiske kvaliten. Fargene holder seg vask etter vask, og yttertøyet er det mest slitesterke vi har vært borti. For de minste barna har vi flere praktiske løsninger på våre dresser, som en avtakbar elastisk strikk og lange glidelåser slik at både dress og vintersko glir på lettere. En vinterdress holder barnet ditt varmt og tørt når det lages snømann, er snøballkrig og det aker.


En vanntett vinterdress betyr timer av lek og glede i snøen. Husk at vinterdressen bør puste ordentlig da barn ofte er i mye bevegelse ved lek og derfor svetter en del. Ellos barnedress er vinterens testvinner. Når man velger en vinterdress til sitt barn, finnes det noen viktige ting å tenke på. Se først og fremst til at kvaliteten er så høy at den klarer de kjølige værforholdene som vi kan oppleve under de kaldeste månedene.


Alle angitte mål er kroppsmål. Ta mål som vist på figuren for å finne riktig størrelse. Plaggmålene kan variere fra modell til modell på grunn av ulik bevegelsesvidde i plagget.


Vi tar forbehold om avvik på enkelte modeller. Vi vil allikevel gjøre oppmerksom på at barn kan vokse i forskjellige stadier, slik at noen ganger er en større størrelse , et smart valg. Størrelser på babyklær er angitt i centimeter etter lengden på barnet.


Les hvordan de ulike størrelsene angitt i centimeter tilsvarer barnets alder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg