torsdag 13. oktober 2016

Fine navn

Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger. Vakre jentenavn som inneholder v. Det er vanskelig å finne fine navn med betydning - i hvert fall navn som ikke så mange andre har! På Fine -jentenavn.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.

Få hjelp til å finne det perfekte navnet til den fine lille nye. Her kan du søke – åpent og i flere kategorier – og lagre favorittnavnene dine i en personlig liste. Logg deg inn eller registrer deg for å lage egne navnelister. En av de største informasjonskilder om hunderaser.


Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Leter du etter et flott hestenavn? Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.

Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Jeg er vedlig glad i gamle, sjeldene navn med flere stavelser :-) F. Alle katter fortjener å ha et navn. Foto: Freedigitalphotos. Katteportal Kattenavn.


Kjendisene sine valg av hundenavn kan være en en fin måte å få inspirasjon til et morsomt og kult navn til din nye hund. Jo, kjendiser vet jo som regel hva som er kult og trendy. Sophia kommer fra grek og betyr visdom.


Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Da har du kommet til riktig sted.


Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. Hundenavn til tispe finner du her. Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier.


Hvordan finne navn som føles særegent eller spesielt? Ouren mottar telefoner og e-post hver eneste dag fra foreldre som ønsker hjelp til å finne navn.

Hva er tipsene til vordende foreldre som ønsker å finne fine og gjerne litt uvanlige navn til sine små? Start med å samle inn lange lister med navn. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen?


Alfabetisk liste med hundenavn til tispe. Jeg venter et lite nurk i februar og har lyst på et litt fint og spesielt navn som ikke er så veldig vanlig,men likevel internasjonalt. Noen som har forslag?


Hei, jeg heter Mamma! Vi har fiskepinner i tekannen, mat i blomsterpottene og jeg sover i garasjen. Finn det perfekte navnet til din katt. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg