onsdag 5. oktober 2016

Ballerina kjeks melkesjokolade

Siste mote til gode priser. Kjøp favorittene dine hos Ellos nå. Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. Pumps eller sneakers? Vi har sko til hverdags og fest!

Ballerina Melkesjokolade kjeks. Informasjonen er levert av leverandør og produsent. Vi tar forbehold om avvik. Om du har behov for garanti må du sjekke forpakning eller kontakte produsent.


Den kan oppbevares innpakket i plast og kan også fryses. I noen tilfeller pr porsjon. SMAKSTESTER HELT KOKOS OG MELKESJOKOLADE - BALLERINA KJEKS ! Klikk på varen for å se mer.


Unsubscribe from Misbetta?

Oreo Kjeks Golden 154g. Kombinasjonen av kjeks og sjokolade er grei, men sjokoladen er såpass søt at den blir kvalmende. Dermed smaker den mest rart, og blir ikke spesielt god. Utseendemessig lover kjeksen godt, men den skuffer på smak. Perfekt kombinasjon av sprø kjeks og luftig fyll med smak av melkesjokolade.


Jeg hadde først litt røre i bunnen av formen, så la jeg kjeksen oppi, for så å ha røre oppå den igjen. Browniesen ble stekt i minutter på 1grader. Rett etter at de ble tatt ut av ovnen, strødde jeg finhakket melkesjokolade over.


Disse ble lagd dagen før. Bør spises romtemperert. Pisk romtemperert smør luftig sammen med hvitt og brunt sukker. Tilsett eggene under fortsatt pisking. Rør så inn vaniljeekstrakt og natron.


Bland deretter inn hvetemelet. Ha til slutt i grovt hakket melkesjokolade. Sett deigen kjølig i min. Form store kuler av deigen (ca toppet spiseskje med deig til hver kake). Kjøp kjeks og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett!


Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket.

Men det er jo ikke alltid man har lyst til det, noen ganger vil man rett og slett bare ha muligheten til å raske med seg noe fra butikken. Det er bedre at de stekes for kort enn for lenge, for de skal være litt seige. Godt over 1år senere holder butikken stand som en folkekjær sjokoladeinstitusjon på hele Norges Karl Johan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg