fredag 21. oktober 2016

Billig festmiddag

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Billig gæstemad - nemme og lækre opskrifter.


Med de her lækre opskrifter kan du servere både billigt og lækkert gæstemad.

Som en ekstra gevinst er mange af retterne hurtige og nemme at gå til - perfekt når der kommer gæster. Hvis råvarene er gode, kan du lage billig mat uansett hva slags budsjett du har, sier Tore Namstad. Han har vært kokk i år, og vet hva som skal til for å lage den beste festmaten.


Vet du ikke hva du skal servere? Her er festmat oppskrifter - alt fra forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Gæster til en hyggelig middag med gode festlige retter, dejlig vin og gode snakke til langt ud på aftenen – det er rart og hyggeligt.

Jeg kan personligt sagtens finde på at invitere gæster til en super lækker (og nem) Spaghetti Bolognese, med godt hjemmebagt brø 1-gode salater og måske en hjemmelavet tiramisu til dessert. Det må bli min italienske linsesuppe. Den er veldig billig , veldig sunn og smaker fantastisk godt.


Ikke minst er den lett og enkel å lage. Det er bare å hive alle ingrediensene i en gryte, og la den putre litt, så er den klar. Får du noen rester, kan du fint fryse disse ne sier hun. Skal du have gæster til middag – og må madlavningen gerne gå lidt hurtigt?


Vi har håndplukket en række lækre og nemme opskrifter så du kan bruge mere tid med dine gæster end i køkkenet, uden det går ud over smagen. Nemt og hurtigt kan nemlig sagtens være lækkert. Find aftenens opskrift her! Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Festmad - Opskrifter på festmad.


Lige fra det traditionelle til forskellige buffeter og mere anderledes festmad. Hvis du skal holde fest, så er det her du finder opskriften på dejlig mad til dine gæster. Uansett om du unner deg noen feite og gode pølser eller litt deilig pasta, så er det én ting som gjelder: tallerkenregelen.


Den klassiske regelen går ut på at minst en tredel eller helst.

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Det er alltid greit å ha et par lette og kjappe lavkarbo middagsoppskrifter på lur når du står på butikken og ikke vet helt hva du vil ha til middag. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Gode opskrifter på festmad.


Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Imponér dine gæster med en treretters menu, som du kan servere efter bare en times indsats i køkkenet. Antingen det är en stor fest med allt från välkomstdrink till vickning, eller en liten mysig hemmafest med lite goda snittar eller enkla snacks med goda röror att doppa i - här hittar du festliga recept för festmat till både slott och koja.


Du blir svett i hendene bare ved tanken: Nyttårsfesten skal holdes hos deg i år. Også du, som aldri har lagd middag til mer enn fire personer, som ikke veit hvordan sous vide uttales og som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg