onsdag 5. oktober 2016

Sykkeltur med barn oslo

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Det er mange muligheter for sykkelturer rundt Oslo.

Her er noen forslag for deg med barn i sete eller tilhenger, der de litt større barna kan sykle deler av eller hele veien selv, avhengig av lengden. Han har selv tatt med datteren på tur fra hun var seks måneder og satt i bilstol plassert i sykkelvognen. Vær obs på at pauser, vær- og føreforhol ol. Vi har mange morsomme aktiviteter du kan være med på som natursti, lage. En tur gjennom Svartdalen er en tidsreise – tilbake til middelalderen og Oslos spede begynnelse.


Sykkeltur med barn ? Oslo for barn som liker action.

Bli med oss på sykkeltur langs Østersjøen, mellom de gamle hansa- og badebyene i det tidligere Øst-Tyskland! Fra Nesoddtangen følger du fylkesvei 1til Fagerstrand. Underveis er det flere steder mulig å nyte utsikten over Oslofjorden.


Barn under år gratis. I tillegg til å se utstillinger av norske og utenlandske dyr, kan barna se utstillingen Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes Jo Nesbøs barnebøker med ”Doktor Proktor” har blitt en kjempesuksess i både inn- og utland. Ut og spise med barn ? Mulighetene er mange på Oslos restauranter, og dette er våre anmelders beste tips! Sjekk ut disse stedene i Restaurantguiden fra Osloby.


Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Vi jobber med å gi turene en bedre geografisk plassering. Bestill teaterpakke med hotell her.


Sæteren Gård er et eldorado for små og store barn. Om ønskelig kan vi legge opp til piknik ute i det fri eller arrangere et besøk på et passende sted underveis.

Stisykling Guidede turer i Oslomarka er en opplevelse i seg selv. Bli med på en vintersykkeltur. For å klatre i de råeste løypene må barna riktignok være høyere enn 40. Sykkelen er utstyrt med piggdekk spesielt designet for vinterbruk.


Ruten er designet for erfarne syklister, og er stort sett flat, bortsett fra noen få korte, bratte stigninger. Du får nok av tid til å stoppe underveis for å ta bilder. I tillegg gir vi samtlige barn med foreldre denne fantastiske guiden slik at dere glede dere over disse gratis aktivitetene for barn i Oslo. Alt er sortert etter alder slik at du kan få informasjon som er relevant til ditt barn. Om du har barn i aldre som grenser til to grupper kan det kanskje være lurt å sjekke ut begge aldersgruppene.


Eller skog som har vært her veldig, veldig lenge, som ingen har gjort noe med , som Agnes uttrykker det, etter å ha lest informasjonstavlen ved inngangen til dalen. PS: På alle våre sykkelturer gjelder at den enkelte deltakeren er ansvarlig for egen sikkerhet, deltar på eget ansvar og at barn må følges av voksen omsorgsperson. Akershus fylkeskommune 20.


Aktiviteter som foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og venner kan være med på. Her finner du en rekke tilbud både innen sport, underholdning, forestillinger og verksted der barna kan få utfoldet sin kreativitet og finne andre barn de kan bli kjent med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg