fredag 21. oktober 2016

Us størrelser klær barn

Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. På Boozt finner du over 6merker. Spar opptil på Klær.


Fri levering til Norge!

Her finner du størrelsesinformasjon for barn. Finn din størrelse ved å se i tabellene. Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst. Midjemål, der midjens er smalest.


Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Størrelsene på babyklær er angitt i centimeter etter lengden på barnet, mens de fleste gjerne refererer til alder når de skal kjøpe noe til den lille. Vi har laget en oversikt over hvordan de ulike størrelsene angitt i centimeter tilsvarer barnets alder. Armlengde, måles fra ytterst på skulderen til håndleddet.


Til størrelsesguiden for dame Til størrelsesguiden. Her i landet er vi vant til standard- størrelser , som small, medium og large, eller de europeiske størrelsene som 3 og 40. Størrelse dukker opp iblant, men hos alle de store nettbutikkene der vi har sjekket, starter nedre amerikanske størrelser på 2. For enkelt å konvertere US - størrelser til norske, legg bare til 30.


Kjøper du vintageklær må du huske på at de fleste merker har forandret størrelsene gjennom årene. Her skal man finne klær for alle anledninger til barn i alle størrelser og fasonger. Vi vil allikevel gjøre oppmerksom på at barn kan vokse i forskjellige stadier, slik at noen ganger er en større størrelse , et smart valg. Nedenstående skjema er veiledende for hvilken skostørrelse, inkl. Vær oppmerksom på at det kan være forskjell på størrelsene fra merke til merke.


Vi anbefaler derfor alltid at barnet er med når man skal kjøpe barnesko slik at vi kan gi gode råd og finne den riktige størrelsen. Ved valg av størrelse på klær , er det derfor best å måle lengden på barnet og finne plagg med samme lengde i centilong. Det går med mye klær i løpet av et barns oppvekst, og ikke minst trenger man mange ulike typer plagg. Her på Jollyroom finner du et stort og variert utvalg av gode barneklær i alle kategorier, til barn i alle størrelser og aldre! Finner ingen steder på nettet hvor det står fra US til norske størrelser , bare eu,fransk og italiensk.


US størrelse er det samme som?

Vi har klær fra flere av verdens ledende varemerker, og noen av disse finner du eksklusivt hos oss! Vårt mål er å bli størst i Norden på mote for barn og ungdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg