onsdag 12. oktober 2016

Heldekkende smekke

Kjøp smekke hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Heldekkende smekke til baby. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum.


Parktisk vanntett heldekkende smekke med lange armer. Beskytter barnets klær mot flekker. Lett å rengjører, tørk den bare av med en fuktig klut eller skyll den under springen.


Gjør måltidene til en hyggestund med denne Me to you smekken. Praktisk heldekkende smekke som beskytter barnets klær mot flekker. Beige smekke med ermer og regnbuer fra Liewood. Med dette forkledet unngår man for mye gris og søl! Denne heldekkende smekken kan beskytte klærne både under kreativ lek med.


Heldekkende smekke

Vips har du en smekke som beskytter av kroppen, fra hals til tær. Etterpå er det bare å rulle av t-skjorten og kaste den til vask. Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn.


Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Når de søte små skal mates, kan det til tider gå hardt for seg. Ivrige og veivende babyhender gnir fort babygrøten inn i både øyne og ører.


Myk smekke som passer fint fra barnet er mnd og oppover. Festes med en krafig borrelås i nakken. Fremsiden er av myk frottè, baksiden har et tynt lag med vannavstøtende materiale. De opptar det meste av tiden min når jeg ikke er på jobb, men når jeg får litt tid til meg selv setter jeg meg gjerne på syrommet mitt eller tar frem strikketøyet.


Nydelig smekke med armer fra Liewood! Perfekt til å beskytte klærne mot søl under måltidet. Smekken er vannavvisende, heldekkende og har en oppsamlingslomme i front. Lukkes med knapper bak.


Det lette stoffet er praktisk og kan brukes igjen umiddelbart: bare skyll og tørk. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Snekkerbukse kan på britisk engelsk kalles dungarees eller a pair of dungarees (et par dongeribukser), i amerikansk engelsk overall, bib overall eller bib-and-brace overall ( heldekkende med smekke og seler). Betegnelsen overalls kan også på norsk brukes om snekkerbukser.


Hvordan får dere vekk flekker fra klær? En søt, heldekkende smekke fra babyLivia, som effektivt beskytter klærne mot skitt og søl. Den har strikk i ermeendene og en høy hals, som enkelt festes med borrelås på baksiden. NG Baby Smekke Royal Grå med arm er et praktisk heldekkende forkle med ermer som beskytter klærne mot søl. Liewood designer og produserer interiør og accessories i nordisk stil til babyer og små barn.


Laget i slitesterkt materiale. Liewood representerer et enklere familieliv med fokus på rene og ærlige produkter - fra design til produksjon og distribusjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg