fredag 7. oktober 2016

Nrk dokusommer 2018

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kunnskapstørste og nysgjerrige seere kan i sommer velge mellom over 1forskjellige dokumentarer av beste kvalitet fra inn- og utland. Videoklipp fra NRK. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.


Nrk dokusommer 2018

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Sofia har arvet sin fars humor og glimt i øyet. Men også hans temperament. Nå er hun blitt voksen og håper at hun kan hjelpe sin kriminelle far inn på avrusing. Siden hun var seks, har Deeyah ventet på den tolerante verdenen faren lovte henne.


Så mye har livene våre forandret seg de siste ti årene. Av Martin Holvik og Christoffer Holm. Det endrer livet ditt for alltid.


Nrk dokusommer 2018

I Mammasjokket møter du seks småbarnsmødre som letter på sløret og forteller deg alt det de skulle ønske de visste før de selv fikk barn. Norges største tilbud på nett: nyheter fra Norge og verden, lokalnyheter, radio- og tv-program, podcast, vær, helse-, kultur-, underholdning-, humor- og. Louis Theroux og scientologane. Tabeller, referat, målservice, startlister, toppscorere, gule og røde kort og statistikk. Livet i klassen er som en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.


Høydepunkter fra dagen. Vi følger OL i Pyeongchang og gir deg konkurranser, oppdateringer og musikk. Velkommen til Lisensavdelinga. Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå.


Nrk dokusommer 2018

Sven, Ali og Tete samles for en aktuell rapport om ukens hendelser i fotballverdenen. Hot or not, verdens beste spiller akkurat nå, Neymar fikk gult kort for å spille fotball, hva drakk Braut, Sander Børgsje, og fantasytips fra husorakel, Ali Soufi Grimsrud. NRK over statsbudsjettet. BlimE med Stina Talling – Du er mer enn god nok!


Kan du prøve på nytt litt senere? Her er det kun innhold. Det blir et bredt tilbud på radio, TV, nett og sosiale medier. Julekongen, Jakten på tidskrystallen og Pakten. OBS: Noen er kun tilgjengelig i desember.


Nrk dokusommer 2018

Gratulerer til 5B på Langhus skole! Påmeldingen til Bamselegen er nå stengt! Det ligger godt over den generelle prisøkningen. Hvorfor en slik prisutvikling?


Se hva som er nytt, høyest rangert eller mest populært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg