tirsdag 11. oktober 2016

Kiropraktor tromsø baby

KIROPRAKTORKLINIKKEN TROMSØ i AMFI VEITA - Klinikken ble etablert av kiropraktor Øivind Stokke som den første i sitt slag i Nord-Norge. Vi tilbyr daglige akuttimer hos kiropraktor i Tromsø. For å sikre deg som pasient et best mulig resultat garanterer vi time i løpet av timer.


Dette gjelder ikke i høytider. Vårt nettsted er til for å gi deg informasjon og kunnskap om ditt problem.

Tromsø Osteopati er en klinikk som spesialiserer seg på undersøkelse og behandling av muskel- og leddplager. Klinikken har bred kompetanse innen behandling av en rekke plagetilstander hos voksne, samt plager knyttet spesielt til barn, gravide og idrettsutøvere. En kiropraktor er spesielt utdannet til å behandle kroppens muskler og ledd med hendene. Derfor kan en kiropraktor finne smertekilder i senefester, muskulatur, ledd og skjelett som er årsaken til at du har vondt i ryggen eller ryggsmerter.


Naprapatklinikk Nord behandler mennesker i alle aldre og alle deler av kroppen som er relatert til muskler, sener og skjelett. Det er IKKE NØDVENDIG med henvisning fra lege for å få time hos oss. Du trenger heller ikke legehenvisning for å få TRYGDEREFUSJON.


Kiropraktorklinikken Tromsø.

En ordinær kiropraktisk behandling varer hos oss i minutter. Noen er engstelige for å gå til kiropraktor da det er en vanlig feiloppfatning at det gjør vondt å bli behandlet. Erik har ellers en lang idrettskarriere. Han eller hun vurderer også om du trenger behandling eller henvisning til andre spesialister. Velkommen til Naprapatlandslaget Tromsø.


Som kunde hos oss garanterer vi deg profesjonell hjelp. Vårt mål er å hjelpe deg å oppnå dine mål. Du utsettes hver dag for belastninger som setter din kropp i ubalanse. Behandlingen er trygg og skånsom og passer for alle aldre. Kontakt din lokale kiropraktor for råd og hjelp.


Utgiftene til behandling hos kiropraktor gjev ikkje rett til frikort for helsetenester. Betaling for behandling i utlandet. Vidar Kristensen - erfaren kiropraktor i TROMSØ. Sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helstetjenester - raskt og enkelt.


På bakgrunn av dette stilles en diagnose med påfølgende behandling av problemet. Anbefalte kiropraktorer i Tromsø.

Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste kiropraktor finner du her. Vi hjelper alt fra små babyer, ungdom og voksne, til eldre pasienter med eller uten benskjørhet. Det kreves profesjonell vurdering og god kunnskap for å sikre den beste behandlingen i hvert enkelt tilfelle.


Vi har mye erfaring og har opparbeidet oss en bred klinisk kompetanse over mange år. Centrumsklinikken ligger sentralt plassert i Helsehuset i Sjøgata midt i Tromsø sentrum i hyggelige og romslige lokaler. Vi har eget røntgenutstyr, slik at du slipper lang ventetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg