mandag 10. oktober 2016

Brune håndklær

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt.

Besøk en av våre butikker! Gå for eksempel etter håndklær i grønne, brune og blå nyanser hvis du ønsker å invitere naturen inn og skape en lindrende velværeoase. Hvis du derimot liker pasteller, kan du gå etter dempede rosa eller blågrå farger. Uansett hva du foretrekker akkurat nå, kan du alltid skifte ut håndklærne når baderommet trenger et løft igjen. Lydia håndklær i stilig stjernedesign i hvitt, grått og blått eller Aurea håndkle med søte, små hjerter gir farge og liv på bad som ellers ofte preges av nøytrale, hvite fliser.


Du finner et stort utvalg badehåndklær i tøffe farger og motiver, og Danika tilbyr håndklær i 1 økologisk bomull. Georg Jensen Damask Damask frottéhåndkle, dusty wine MissoniHome Jazz håndkle , brun 37NOK.

Rustas håndklær er kvalitetstestet med godt resultat. Her finner du vårt store utvalg av håndklær i god kvalitet. Vi har håndklær i flere størrelser og mange ulike farger og design. Brune farger – lune rom.


Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merket du vil se nærmere på. Med lekre håndklær kan du skape et streif av luksuriøs spastemning på badeværelset. De forskjellige fargevariantene gjør det mulig å innrede badeværelset i tråd med resten av hjemmet eller markere skift i årstidene med mørke eller lyse nyanser. Det er alltid hyggelig med litt fornyelse.


Velg etter størrelse, farge, kvalitet og design. Vi har et bredt sortiment av varer og over merker å velge mellom. Løft baderommet med nye detaljer. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Enkel og billig handel på Cellbes. Håndklær - Alltid mange varianter. Alle saueskinnene er unike.

Ingen skinn er farget - det du ser er skinnets naturlige farger. Lune saueskinn til dekorasjon og hygge. Egner seg på stoler, sofa og gulv, så lenge underlaget er tørt. For ullskinn anbefales rens hos renseri med kunnskap om skinn og pels.


I nettbutikken har vi assorterte farger på saueskinnene. Kontakt kundeservice hvis du ønsker. Forny badet ditt med nye håndklær ! God kvalitet begynner med den aller beste bomullen.


Hos oss finner du mye å velge mellom når det gjelder kvalitet og design. Med det sagt, så har andre et ønske om at håndklær skal tørke fort og ikke ta for mye plass. Se hele utvalget her! Dette er en samling av ekstraordinær mykhet og luftighet. Glatte håndklær , som kan brukes til brodering med en firmalogo, kan være en perfekt gave og ledsaget under sport.


Oppgi navn som du ønsker brodert på håndklær under Ordrenotater ved fylling av fraktdetaljer. Merket tilbyr design i dekorative og karakteristiske tekstiler med fornyede og uventede detaljer. Fra myke håndklær og morgenkåper til unike puter og pled har Missoni Home blitt et ikonisk designelement i fasjonable hjem verden over.


Hjemmet er levende. Laget i deilig bomullsfrotté og tilgjengelig i alle slags farger, mønstre og størrelser – gi badet ditt en rask og enkel ansiktsløftning med de flotte håndklærne våre. Pass på å kjøpe herlige badehåndklær til hele familien i passende farger til å henge opp på badet for en hjemmekoselig følelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg