onsdag 19. oktober 2016

Tenn lys youtube

Finn lys i skandinavisk design i vårt store utvalg av innredning. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Tusen takk for alle.


Pout Pourri - Rivers of Babylon _ Sugar Sugar _ More Than I Can Say _ Forever and Ever _ Mississippi - Duration: 16:32. Sunget av Tara, år. Et lys skal brenne for denne lille jord.

Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor. Må alle dele håpet så gode ting kan skje. Med kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og du kan dele det med familie, venner og hele verden. Må fanger få sin frihet og flyktninger et hjem.


For rettferd og for frihet. De trenger hjelp av oss. Tenn lys for dem som gråter og dem som trøster dem. Må jord og himmel møtes.


To lys skal skinne for kjærlighet og tro, for dem som viser omsorg og alltid bygger bro.

Bli med å syng ut sanger om lys og fred på fredslysmesse lørdag 2. Her er tekster og link til der dere kan høre sangene. Den sang vi på barneskolen. Både norske og engelske sanger.


Helt gratis og garantert julestemning! De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Vårt andre lys vi tenner, snart får vi stjerna se. Så tenner vi tre lys i kveld for lengsel, håp og glede Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned.


Vårt tredje lys vi tenner, la stjernen skinne klar. En bønn til Gud vi sender, nå kommer julen snart. Vårt fjerde lys vi tenner, hør englesangen så nær.


Fold hender, barn, fold hender, nå har vi julen her. Share your videos with friends, family, and the world. Tre lys skal flamme for alle som må sloss. Til jula – Tomtegubbene – The Twelve days of Christmas – Tyve tyven – Ventevise – Vi er så glad i jula – Vi gjette våre sauer – Vi pynter – Vi ser deg Herre Jesus – Vi tenner våre lykter – Vise i advent – We wish you a merry Christmas – What a child is this?


Må flyktningen få heimlan må. Jørn Hoel, deretter Ola Bremnes, så Anne Nymo Trulsen og 4. Maria Haukaas Mittet.

Her finner du tekst og videoklipp av julesanger som Glade jul, Deilig er jorden, og alle de andre julesangene. Check this out on Music.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg