fredag 28. oktober 2016

Barnas strikkepakke

Barnas Strikkepakke. Bli den første som vurderer dette produktet. Legg til ønskeliste. Skip to the end of the images gallery. Inneholder nøster Fritidgarn, par barnepinner (metall str.


5) og oppskriftshefte. Varianter vi er tom for.

Inneholder garn og pinner (pinnene har stoppere) Pakken inneholder to nøster Fritidsgarn (tykt ullgarn), ett par strikkepinner nr. Dette er strikk som varmer ekstra godt. Plaggene er strikket i Sølje pelsullgarn. Vi var først ute i Norge med konseptet strikkepakke , og det er vi veldig stolte av.


I en strikkepakke får du oppskriften på det plagget du vil strikke, garnet plagget strikkes i, merkelapp og eventuelt knapper om det hører med. Trenger du pinner, finner du det i kategorien tilbehør. Ikke gå glipp av nyheter og eksklusive tilbud.


Pannebånd i helpatent.

Lue og pulsvanter med fletter. For deg som elsker garn! Stort utvalg i norske og utenlandske garn. Vel verdt et besøk på nettet eller i butikken på Nordstrand i Oslo.


Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Her kan man velge hvilke to garn som skal følge med selv. Perfekt til en som skal lære og strikke. Gled et barn i dag!


Helt til nå nylig, faktisk. Nå er det en bamse med egenstrikkede klær, mobilveske og pannebånd som pryder den. Her er sommer kolleksjonen til barn med klær for varme dager, kjøligere dager, hverdager og festdager. Kort sagt det du trenger til en herlig sommer. Vi håper dette inspirerer deg til å ta pinnene fatt og strikker barnas sommergarderobe.


Om du kjøper en fotball eller en skoleplass for ett år, kan du være sikker på at din gave hjelper barna som trenger det aller mest. Sammen sikrer vi at flere barn overlever, lærer og er trygge. Hos Panduro har vi hobby for både barn og junior.


Vi har alt til DIY, kreative prosjekter og barnehobby. Mal, perl, sy eller bygg, valget er ditt.

Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Sandnes Garn – strikkerens favorittgarn. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn.


De fleste er gratis. Alle babypakker på én plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg