onsdag 12. oktober 2016

Enkel sjokoladekake

Enkel sjokoladekake. Rør ingrediensene sammen, sett kaken i en forvarmet ovn og den er ferdig på minutter. Se flere deilige sjokoladekaker. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad.


Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig.

Dette er en enkel oppskrift på en herlig og lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt. Kaken serveres med en syrlig ostekrem. En enkel liten sjokoladekake kan du blande sammen for hånd på noen minutter.


Den tar minutter å steke og kanskje like lenge å avkjøle. Mens den avkjøler rører du sammen en deilig sjokoladeglasur og fordeler den over toppen av kaken når den ikke lengre er varm. Velkommen til krem-dott-no!

Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt.


Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake. I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Hjemmelaget sjokoladekake med verdens beste glasur.


Denne kakeoppskriften er hentet fra Den er hentet fra bakeboka Joy of Vegan Baking av min gode venninne Colleen Patrick-Goudreau. Glasuren er min egen, men også den er inspirert av sjokoladekakene min mor pleide å lage da jeg var mindre. Sjokoladekaker i langpanne trenger ikke være kjipe, eller tørre, eller vanlige.


De kan være skikkelig gode, saftige og ikke minst enkle å lage. Her får du min mors oppskrift. Oppskriften finner du her.


Sist, men ikke minst så skal du få oppskriften på en brownie med sjokoladeganache.

Utrolig god og veldig enkel å lage. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.


Og ikke hvilken som helst kakeoppskrift, for bedre og enklere sjokoladekake finner du knapt! Den er god alene med et lite melisdryss - men også et kjempegodt utgangspunkt for andre godsaker, se alle godbitene helt til slutt i innlegget. Pynt med hva du vil. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Frityrkokeren ble brukt til å lage denne sjokoladekaken – og du vil ikke tro hvor enkelt det var!


Slik gjør du: Varm din AirFryer til 1°C. Tilsett egget og fortsett å. Herlig, lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt. Server den med en syrlig ostekrem. Hei alle sammen, nå er det helg igjen og kanskje tid til en deilig, men enkel sjokoladekake.


Jeg tilsetter varm kaffe for å få en ekstra god smak, men hvis du vil kan du like gjerne bruke varmt vann. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker ? Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her. Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Saftig, enkel å lage og helt uslåelig på smak.


Ingen grunn til å ty til posekaker når denne kan lages så lett. Ingen smelting, kun en bolle, ingen maskiner nødvendig, og en like enkel og god glasur. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag.


Denne kaken er den første oppskriften som publiseres i forbindelse med et nytt samarbeid med Melange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg