mandag 15. januar 2018

Madrasser til hytte

Alle sover forskjellig. Derfor har vi et bredt utvalg av madrasser på IKEA. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her.

Få varene levert hjem. Hos Bohus får du et stort utvalg av komfortable Madrasserer til soverommet. Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta. Hos JYSK finner du også en familiekøye der det er plass til en større madrass i den nederste køyen. Her er det god plass til tre sovende gjester.


Les mer om sengeløsninger til hytter og små rom her.

Skreddersydde madrasser. Stene AS har i en årrekke levert tilpassede madrasser til det norske markedet. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast.


Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser , alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger. Kom innom og opplev følelsen av den riktige sengen for deg. Vi er en madrassprodusent i Bergen, som er opptatt av å skape god søvn til alle generasjoner.


Til hjem, hytte ,båt,bobil,campingvogn og lignenede. Vi spesial tilpasser liggekomforten , etter dine ønsker og behov. Vi er kjent for vår gode kvalitet og service. Den gir god trykkavlastning til tyngre deler av kroppen, og tyngre mennesker samt de med mer former vil kanskje ha særlig godt utbytte av en sonemadrass. Regulerbare madrasser har en justerbar hodedel og fotende, liggestilling kan reguleres og stilles inn akkurat slik det er ønskelig.


Korteste vei til Innerdalshytta er fra parkeringen på Nedal i Viromdalen. Følg gårdsvei hele veien inn til hytta, det er ca timer gangtid inn til hytta og time fra hytta til Nedal. Hytta ligger også tilgjengelig i DNTs rutenett i Trollheimen, i nord ligger Todalshytta og Kårvatn, i øst kan man gå Innerdalsporten til Bårdsgården. Hytta er liten og enkel, men likevel full av sjarm. Vi ønsker å lage kvalitetsmøbler som skal vare i generasjoner.


Vår lokale transportør er landsdekkende og gjør oss tilgjengelig for hver bygd og by. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger.

Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov. Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel. Tverrbrennstua ligger lett tilgjengelig km fra veien over Beiarfjellet. Mange tar bussen hit fredag kveld for så å gå en helgetur fra hytte til hytte som ender i Saltdal, Beiarn eller Børelv. Det er også flotte dagsturmuligheter i området, og fisken biter villig i vatnene like i nærheten.


Finn madrassen som passer kroppen din og budsjettet ditt best. Hos oss finner du et variert utvalg av madrasser til konkurransedyktige priser. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre mange butikker! Andre er konstruert på en måte som gjør at de kun kan brukes på en side.


I tillegg kan de skaffes i de fleste størrelser og fasonger. Solheim Trevare AS leverer alt fra senger, madrasser , dyner og puter til Oslo og hele Østlandet, inkludert Valdres. Innredning soverom hytte eller bolig: Er du på utkikk etter soveromsinnredning? Vi lager også garderobeløsninger spesialtilpasset deres ønsker, behov og plass til rådighet.


Her finner du en liste med turhytter som finnes rundt Lyngenfjorden hvor du kan ta deg en pause underveis eller overnatte. Er du ute på tur, ski eller vandring i Lyngenfjordregionen, er her enkelte hytter som er åpne og hvor man kan ta en pause underveis. Hjemkjøring og evt. Egen fabrikk med tilskjæring av alle typer skumplast til industri, hjem, båt og hytte. Alt du trenger til soverommet.


Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris. Hytta har fem soverom, hvorav to med familiekøye, to ba romslig inngangsparti og stue i begge etasjer, åpen løsning inn mot kjøkken fra stua nede, samt låsbar utebod og solrik, vestvendt terrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg