onsdag 24. januar 2018

Snickerskake

Snickerskake er rett og slett en KJEMPEPOPULÆR og VANVITTIG GOD kake! Kaken kjennetegnes av bunnen som lages med salte peanøtter og salte Ritzkjeks. Alle elsker en god og enkel snickerskake med salte peanøtter og mørk sjokolade.


Denne sjokoladekaken blir fort den nye favoritten. Denne oppskriften på hjemmelaget snickerskake er enkel og fantastisk god!

Med en luftig og salt nøttebunn, toppet med kremet glasur med smak av peanøttsmør og sjokolade, byr denne kaken på en helt unik smaksopplevelse. I dag kan jeg friste med en enkel og deilig snickerskake som består av en crispy marengsbunn med salte kjeks og peanøtter, som er toppet med deilig sjokolade. Salt, søtt og sprøtt!


Denne snickerskake n er enkel å lage, og her kan man virkelig ikke bomme med steketid og steketemperatur. Den skal nemlig ikke i ovnen. Oppskrift av Anita Velle.


Utrolig god smak av salte peanøtter og kjeks og nydelig, søt og mørk sjokoladekrem. Denne kaken kunne like gjerne vært kalt snopekake.

Med et så enkelt grep som å bytte mellom mørk og lys kokesjokoladen i glasuren, kan du variere denne kaken nokså betydelig. Jeg synes da det er stilig å. I denne oppskriften skal det brukes seks egg til sammen. I en helt ren bolle, pisk eggehvitene stive, ha i litt og litt av sukkeret.


Ritz salte kjeks eggehviter dl sukker ts bakepulver ts vaniljesukker. Selve bunnen er lagt av en blanding av salte peanøtter og Ritz kjeks. Vill du ha den helt glutenfri, kan du bruke peanøtter istedenfor Ritz kjeks.


Smelt smøret i en kjele stor nok til å romme hele deigen. Tilsett sukker, egg, kakao, vaniljesukker og salt. Bland godt, og rør så i melet. I dag så skal det handle om den gode tingen, snickers. Jeg lager både snickerskake og snickersboller på Idas Fristelser i kveld kl.


SUKKER #128514; og dét tatt i betraktning at jeg: 1. Forrykende mektig og herlig velsmakende! Herlighet, folkens! En kake som passer fint å lage om man skal ha besøk i helgen eller det er et kakebord som skal fylles opp.


Vi kan vel nesten si at dette er en konfektkake.

Heisann – god lørdag og påskeaften alle sammen! Håper dere nyter dagane, uansett om det er snakk om by-påske, fjell-påske, jobb-påske eller kva det måtte vere. Eg er heime igjen fra ett par dager på hytta vi har ved sjøen – det er ikkje påske før turen på en av hyttene våre er tatt!


Perfekt på vintertur! Lager du den i langpanne som her, har du kake til mange anledninger. Kaken kan deles i to eller fire og fryses ned og tas opp etter behov. Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar.


All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Familiefavoritten snickerskake er like godt som snop og består av en uimotståelig kombinasjon sprø marengsbunn, peanøtter, karamell og sjokolade. Refsum har alltid elsket godteri og kaker. Men hun ville gjerne spise sunt likevel, og begynte å utforske raw food. Alle vet at spinat, salat og grønnsaker er sunt, men jeg ville gjerne lage kaker ut av det.


Slik kunne jeg fortsette å kose meg med alt det søte, men likevel få i meg sunn, rå og ubehandlet mat. Dette er rett og slett godteri. Superenkel å lage, veldig mye kalorier for penga, og snadderdeilig.


Morsom å lage sammen med barna, eller hva med å lage en porsjon til hyttetur, vinterferie eller lignende?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg