mandag 29. januar 2018

Hane vitser

En annonse i et landbruksskrift vakte stor oppsikt: En hane , som galer hver morgen kl. Alle barna stekte kjøttkaker unntatt Hanne , hun var stekepanne. Kos dere - og slipp latteren løs! Vi gir deg Humoristen.


Han ser ikke ut til å puste og øynene hans er.

Ingen av landene, haner legger ikke egg. Alle Barna vitser er typiske skolevitser hvor man legger inn en vits om et navn med noe som rimer på navnet. Her finner du et knippe rene alle barna vitser. Ser du etter grove alle barne vitser , anbefaler vi et besøk til grove- vitser. Vitser er til for å spre glede.


Hane og høne Nå, sa hanen til høna, hvor skal jeg pule deg i dag? I god tradisjon inneholder diverse ukeblader fremdeles egne vitsesider, der lesere kan bidra ved å sende inn sine egne morsomheter.

Ofte resulterer dette av en eller annen grunn i et overtall av virkelig bløte vitser , og det ser ikke ut til at sommeren vi er inne i har satt noen demper på dette. Le gjerne av sjefens vitser , såfremt De er sikker på at han forteller en vits, og ikke snakker om firmaets tilstand. I tvilstilfelle, se på sidemannen. Utpå aftenen vil festdeltagerne fremtre i mer rudimentære former, noe som også tillater Dem en friere og mer generøs stil. Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor.


Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Finn fram til den kategorien grove vitser du er ute etter, og finn mange grove vitser til å fortelle videre. En svensk gjestearbeider med sine arbeidskolleger i en sprek BMW ble stoppet av politiet for å ha kjørt for sakte og lagd kø. Politimannen tar en liten alvorsprat med svensken, men han svarer.


Starter med denne: Hva er likheten mellom å drikke fruktjuice og tilfredstille ei jente med mensen oralt? Du blir like overrasket når du får klumper i halsen. Ikke egnet for barn. Vi har kun de morsomste vitsene her.


På gården hadde de en hane med en usedvanlig flott fjærprakt. Men en dag bonden brente bråte, tullet hanen seg bort i bålet og fikk svidd av seg hele fjærstasen.

Dermed måtte kjerringa på gården strikke genser og bukse til den. Dagen etter kom en besøkende bydame innom og fikk se hanen. En mann gikk inn på en pub i den australske outbacken med en krokodille under armen. Han stod opp på baren og skrek ut: Hvis jeg stikker kødden og ballene mine inn i krokodillens munn, lar krokodillen lukke gapet og dra dem ut uten en skrape, kan dere alle kjøpe meg en drink. Kjæresten bestemmer seg for å gå over og hjelpe henne.


Hun lukker ham inn, og viser ham alle brikkerne på bordet. Så ser han på esken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg