søndag 7. januar 2018

Høy feber barn uten andre symptomer

Presise og raske termometer for måling av feber. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon. Feber er et vanlig symptom hos barn. Barn får lettere feber enn voksne.


C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig. Unngå å dele kopper, flasker med vann og retter med barn eller barn. Det er ikke alltid lett å bedømme hvor sykt barnet ditt er, eller du bør søke medisinsk hjelp. Du kan ikke merke noen synlige tegn for de første dagene, men ørebetennelser vil påvirke hørselen etter en tid.


EN tenner Barnet kan også ha lav karakter feber. Hva andre mødre Say Min sønn hadde en svært høy feber med ingen vanlige symptomer når han tenner. Mange foreldre begynner umiddelbart å få panikk hvis barnets høy feber uten andre symptomer opptrer plutselig. Slike endringer i babyens kropp kan ikke bare knyttes til utviklingen av en sykdom.


I de første dagene av symptomene vil det bare forekomme høy feber , og i de følgende dagene kan noen ganger bare en spesialist gjenkjenne tilstedeværelsen av patologi i barnas kropp. Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere indikator på hvor sykt barnet er enn selve temperaturen. Hvis vi tenker på utredning av feber uten kjent årsak, så er det en ikke helt uvanlig problemstilling. Vanlig vil jeg kanskje ikke si, men de fleste leger har vært borti det en eller flere ganger. Bør jeg trene som vanlig (time 3-ganger ukentlig)?


Jeg ser ingenting i det du skriver her, som tilsier at du ikke kan og bør trene. Symptomer og funn hos et barn med feber vil avhenge helt av hva som er den bakenforliggende årsaken til feberen. Det er ikke uvanlig å oppleve at barn får feber uten opplagt årsak eller andre symptomer.


Høy feber barn uten andre symptomer

Finn laveste nettpris her. Feberkramper kommer i det temperaturen stiger, fantasier kommer mer når feber er høy , forklarer hun. Revhaug sier at feber i seg selv, med eller uten feberfantasier, ikke er noe man må behandle. Dersom et barn ikke har andre problemer med feber , for eksempel at det ikke får i seg væske, så trenger man ikke bruke febernedsettende.


Normal temperatur hos små barn varierer vanligvis mellom 3og 3grader, og stiger den til over 3grader, regnes det som feber. Vær imidlertid klar over at noen barn har større temperatursvingninger enn dette uten å være syke. Les også om barnesykdommene. Alle barna hadde hatt regelmessige feberepisoder i minst ett år før diagnosen.


De hadde under episodene høy feber , påvirket allmenntilstan var uten andre kliniske tegn på luftveisinfeksjon enn eventuelle funn i halsen og hadde normal allmenntilstand mellom feberepisodene. Pyrogener kan dannes av virale og bakterielle infeksjoner samt av patologiske prosesser i kroppen, som cerebrale blødninger, traumer, autoimmune eller inflammatoriske sykdommer, malignitet og allergi. Dersom barnet har høy feber , undersøkelsene beskrevet nedenfor er normale og de ikke har andre symptomer som hoste, svie ved vannlatning, oppkast, diare eller smerter, er det neppe noe alvorlig med dem.


Den sykdommen man som regel frykter mest hos barn er hjernehinnebetennelse. Nei, det er ikke noe vi anbefaler. Barn med feber bør være hjemme for sin egen del, ikke på grunn av smitte. Så når barnet er feberfritt og klart til å gå i barnehagen, er det ingen grunn til å vente en ekstra dag.


Dessuten får mange barn litt høyere kroppstemperatur på kveldene uten at det er feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg