tirsdag 9. januar 2018

Loppemarked vestfold 2019

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Super bilferie i Vestfold med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Loppemarkeder i Vestfold og Telemark:) has 18members.

Dette er en gruppe med informasjon om hvor neste loppemarked , garasjesalg og bruktmarked er. Tips oss om arrangementer HER. Databasen blir oppdatert fortløpende. Hver høst i september arrangerer vi et stort loppemarked på Furuhaug på Ra, det sies at det er Vestfold mest velorganiserte. Du kan ellers ta kontakt med en av følgende for å avtale loppelevering etter 14.


Vi takker alle som var innom vårt loppemarked helgen 31. Det gjør at vi kan gi barn og unge mulighet til å holde på med musikk og spre glede med opptreden på 17. FAU ved Virik skole arrangerer loppemarked 16.


Vestfold -dame skulle kaste skilt: – Før vi åpnet kjeften var det bydd 50.

Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden. Landsdekkende side med informajon om loppemarkeder i Norge. Hva skjer i Vestfold ? Vi har sammenleggbare plastbord til utleie.


Perfekt til alle arrangementer. Vær ute i god tid med bestilling. Bord er ikke tilgjengelig for utleie de helegene vi har loppemarked. Oslo hvert år i begynnelsen av september.


Dette er hovedinntektskilden til korpset og dermed et viktig arrangement for korpset, og også for nærmiljøet og for alle som liker å dra på loppemarked. Vi håper du vil besøke vår hyggelige kafé med et rikholdig utvalg. Hvilke lopper kan du levere?


Vi setter stor pris på om du leverer loppene sortert. Vi tar imot det meste av lopper så lenge de er hele og ser bra ut, men det er en del ting vi dessverre ser det er vanskelig å selge. I Vestfold og Telemark kan du se kampanjen på kino, busser, plakater og i digitale medier. Loppelauget er dugnadsgjengen til Lillestrøm Skolekorps og har som hovedoppgave å gjøre klar til korpsets årlige loppemarkeder. Velkommen til kjempedigert loppemarked i Vallhall!


Vi lover bugnende utvalg av gamle ting, bøker, bilder, klær med egen vintage-avdeling, møbler, lamper, leker, sportsutstyr, kafé og mye mye mer! Her får du masse for pengene om du trenger å fylle opp litt i skapene! Vi starter henting av lopper i uke 23.

Lik og del arrangementet for å holde deg oppdatert! Vi tar som hovedregel imot alt som ikke er for tungt, ødelagt eller utslitt, og det som leveres må være av en slik forfatning at andre vil kjøpe det. Vi kommer derfor til å foreta en grovsortering ved mottak, da det koster mye å bli kvitt det vi ikke får solgt. Vi vil takke alle kunder, besøkende og alle loppegivere for et vellykket loppemarked.


Takk for alle flotte lopper som nå har fyldt opp Loppelåven vår på By #128522; nå må vi dessverre stenge dørene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg