mandag 22. januar 2018

Karcher husvask

Få pristilbud fra flere bedrifter. Spar tid og penger! Et effektiv rengjøringsmiddel for effektiv vask av husfasader.


For utvendig husvask bør du gå for en høytrykkspyler med et arbeidstrykk på minimum 1bar. Kärcher husvask , liter.

Noen høytrykkspylere har et arbeidstrykk på hele 1bar. Med ulike tilbehør kan en dampvasker også brukes til å stryke. En dampvasker har mange bruksområder, og er ideell til rengjøring av f. Sikkerhetsdatablader. Et sikkerhetsdatablad inneholder informasjon om faremomenter forbundet med et produkt, som f. Du finner dette enten tilknyttet hvert enkelt produkt på hver produktside eller på oversiktssiden via linken under. Produktene er ment å brukes daglig, og skal tåle en skikkelig rengjøringsutfordring.


En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte.

Men også her er det mange som gjør feil. En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus. Lukk Du må logge inn! For å kunne aktivere menyen og se dine kontraktpriser behøver du å være innlogget. KÄRCHER KRAFTVASK 4L Et kraftig rengjøringsmiddel for flater som skal males eller behandles.


Fjerner fett, olje, sot og skitt fra hus, terrassedekke, garasje- og kjellergulv, verksted- og produksjonslokaler. Har svært god løseevne. Må bestilles i antall - - - osv. Riktig tilbehør kan gjøre jobben enklere, men det er ikke nødvendig å investere i masse ekstrautstyr du ikke trenger.


Du sprayer på såpevann, vasker med en mikrofiberklut og suger så vannet av glasset med vindusvaskeren. Husvask kan ødelegge selvrensende vinduer. Og vips, så er du ferdig. Så selve vaskingen må du uansett gjøre først, som.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Den nye Karcher gulvvaskeren gir deg skinnende gulv uten behov for mopp, bøtter og skrubbing.

Enten du rengjør: parkett, laminat, fliser eller steingulv ,etterlater gulvvaskeren dem rene og tørre på bare to minutter med et skånsomt og effektivt resultat. Du kan tilsette såpe slik at mikrofiberrullene trenger ned i porene og fjerner skitt. Rengjøringsmiddelet passer utmerket til både behandlet og ubehandle.


Kan ikke leveres i mindre kvantum. Den enkleste og mest effektive måten å rengjøre utendørs på er med høytrykkspyler. Konklusjonen må være å vaske med Kraftvask før du maler.


Om du bruker Jotun, Nordsjø, Gjøco eller butinox kraftvask spiller ingen rolle. Konkurrentene til Jotun står på ingen måte bak Jotun i kvalitet. Og du kan gjerne bruke høytrykkspyler til husvasken. La kloren virke en time før du skyller den bort.


Bruk Kraftvask hvis du planlegger å beise eller olje bordene. Ikke høytrykksspyler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg