torsdag 11. januar 2018

Are betydning navn

Se Åre hoteller på kart. Gratis avbestilling! Ari er også et kvinnenavn, dannet som en kortform av navn på Ari-, som Ariadne eller Arianna, men er svært sjelden. Navn som har vært i bruk i mer enn hundre år, har gjerne endret seg litt fra beslektede navn i andre land. Likevel vet vi at også germanske og nordiske navn har hatt betydning på et tidspunkt.


Selv om det er blitt mer vanlig å gi barna sjeldne navn nå enn før, er ikke uvanlige navn et nytt fenomen i seg selv.

Her finner du interessant informasjon om over 100. Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted. Få hjelp til å finne det perfekte navnet til den fine lille nye.


Betydning -babynavn. Her kan du søke – åpent og i flere kategorier – og lagre favorittnavnene dine i en personlig liste. Logg deg inn eller registrer deg for å lage egne navnelister. Jo mer den blir brukt jo mer lærer den om hvilke navn folk liker og ikke liker.


Siden den er basert på kunstig intelligens, vil den dermed bli bedre etterhvert.

Så hjelp oss å trene den opp i dag. Skriv inn et navn du liker, så vil guiden komme med alternative navneforslag i tillegg til utbredelse, opphav og betydning av navnet. I hverdagen er dog navnet vårt noe vi sjelden tenker over. Hvad betyder navnet ? Navne betydning , statistik mm Navnebetydninger er ikke det eneste vi tilbyder. På mange af vores navne er betydning ikke det eneste der er anført.


Alle navneopplysninger om betydning , statistikk og opprinnelse er hentet fra , Statistisk sentralbyrå, norskenavn. Merk at navn ofte har flere betydninger avhengig av hvilken kultur barnet tilhører. Endel af Navnene ere ialfald saa gamle som fra MA. Verdens største database over norske og norrøne navn , men også en imponerende oversikt over navn fra Europa, Asia, Afrika og Amerika!


Tidligere i år ble det kjent at Saudi-Arabia har satt ned foten for navn som de mener bryter med kongerikets kultur og religion, skriver Side3. Blant dem er navn som for oss virker helt harmløse. Blant annet Linda, Sandy, Maya og Lauren. Tom, Portugal Portugal er kjent for å være svært strenge med sine navn. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt?


På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Da har du kommet til riktig sted! Noen ønsker også å fornorske navnet sitt, og slik endre litt på stavemåten.


Det er ganske få som ønsker å skifte navn helt.

Foreldrene bestemmer. Det er foreldrene dine som bestemmer hva du skal hete når du blir født, men foreldrene dine kan ikke kalle deg hva som helst. De kan ikke velge et navn som kan bli til ulempe for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg