torsdag 25. januar 2018

Bordvers konfirmasjon

For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Konfirmasjonssanger Hva om du kunne kjøpt en ferdig konfirmasjonssang som virker skreddersydd?


Bordvers (og sanger om mat) Barna - og resten av familien - har godt av å samles rundt matbordet til en koselig stund uten stress og jag. Mange barn er vant med å synge bordvers i barnehagen.

Vi var i konfirmasjon forrige helg, og da sang vi. Da blir det nok bordvers , til ungdommen og vi har ei tulle med øyne blå #128512; Del dette innlegget. Nå skal vi i fellesskap tralle en sang Tyralleri, tyrallera For jenta er nydeli’, og kvelden er lang Tyralleri, hurra En fest uten damer, ja hva er vel det? O, du som metter liten fugl er et bordvers med lange tradisjoner.


Det har vært brukt rundt norske middagsbord i mange generasjoner. Fortell gjerne barna at oldeforeldrene til oldeforeldrene til oldeforeldrene kanskje brukte akkurat det samme verset da de skulle spise. Det er fascinererende for dem (og deg) å tenke på.


Finn konfirmasjonsdekoren som passer din konfirmant i vårt store utvalg av ballonger, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, bordpynt, kakepynt, servietter og annet av dekor til konfirmasjon.

Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten. Eksempler, tips og råd. Kjøp en ferdig sang eller tale til konfirmasjon eller be oss om å skrive ut fra dine opplysninger! GALLERI - GRATIS KONFIRMASJONSSANGER. Vi skriver også på bestilling.


Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Levering mulig STRAKS for direkte nedlasting til din PC, Nettbrett eller SmartTelefon, eller levering via Posten. Klikk her for 1PERFEKTE TALER - ferdig skrevet - FOR ENHVER FESTLIG ANLEDNING!


Forslag til bordvers : Alle gode gaver, de kommer oven ne så tak da Gu ja, pris dog Gud for al hans kærlighed. I Jesu navn går vi til bord at spise, drikke på dit ord. Samisk nasjonaldag. Stort utvalg av sanger og taler til konfirmasjon.


Gratulerer med dagen! Morsomme, seriøse, gode ord – noe for enhver smak. Kjøp konfirmasjonssanger og konfirmasjonstaler her. Jeg holder på å skal lave konfirmasjon for datteren, og da lurer jeg på om det er noen her som har en av disse ferdige sangene som man synger før, og etter maten?


I de fleste kulturer finnes det et ritual som markerer overgangen mellom barndom og voksentilværelse. Hos katolikkene er konfirmasjonen ett av de syv sakramentene som utføres av biskopen, og i den ortodokse kirke foregår konfirmasjonen i forbindelse med dåpen.

I en konfirmasjon kan konfirmanten gjerne takke for gaver etc, og i et bryllup kan man gjerne synge om hvordan livet kan fortone seg som gift – og da gjerne på en morsom måte! Sanger hører med i konfirmasjon. Den enkleste løsningen er å velge generelle sanger og putte inn jubilantenes navn.


Det beste er å få laget en personlig sang som du kan gjøre selv eller få hjelp av en profesjonell skribent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg