tirsdag 30. januar 2018

Hudorm maske

Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel. Alle De Mest Kjente Merkene. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler.


Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med hudorm og uren hud.

Finn ansiktsmasken som passer deg. Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Maske for å fjerne hudormer fra nesen. Masker eller strips for å fjerne hudormer har blitt mer og mer populære i den siste tiden.


Hudorm - masker og strips Flere produsenter har fått øyene opp for at mange plages av hudormer, og har utviklet produkter spesielt for dette formålet. Og om den klarer å fjerne noe, så er det kun toppen av ormen. Den kommer tilbake etter timer.


Jaha, jeg og venninnen min (Ida I) prøvde denne masken , men etter sikkert tre sekunder så SVED huden noe innmari. Vi hadde lite salt, og tre mini tomater, og nå er vi ganske sinte.

Synes det burde stå hvor mye man skal ha av ingrediensene, og jeg fraråder denne masken. Dette er selvfølgelig den klassiske løsningen hvor du renser huden i hele ansiktet. Selv om den kanskje virker for hun som sendte den inn. Forskjellen mellom en hudorm og en kvise, er at en hudorm ikke er betent.


Om man klemmer en hudorm kan det føre til en betennelse og utvikle seg til en kvise. Talgkjertler finnes det mest av i ansiktet, midt på brystet, på ryggen og det er derfor der man vanligvis får hudormer. Jorgobé The Original Black Peel Off Mask renser porene i dybden, reduserer hudens overskytende fettproduksjon og forebygger nye hudormer.


Den unike formelen er basert på det beste fra naturen: Rensende svart kaolinleire, eikekull og beroligende plantee. Hudorme er en type akne kaldet åbne komedomer. De fleste læger og behandlere er enige om, at hudormen er det første stadie i udviklingen af akne (bumser). Hermed forstås, at en hudorm dannes, inden bakterier trænger ind i poren i huden. Jeg har fått mange kommentarer om hvor fin huden min er blitt etter at jeg begynte med PoreCleanseren!


Den er enkel å bruke og de forskjellige hodene gjør det lett å bruke den i hele ansiktet. Personer med uren hud har vanligvis fet hudtype. Enten i hele ansiktet, eller bare i pannen, på nesen og haken.


Uren hud kjennetegnes av områder med tilstoppede eller store porer, sorte prikker, kviser, røde og blanke områder eller ujevn overflate. Beste maske mot tilstoppede porer, hudormer og fet, oljete hud: Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask Masken fra Origins inneholder leire som renser huden for miljøgifter og andre urenheter som tetter porene. Dessuten inneholder den kull som fjerner overflødig olje, som ellers kan føre til hudormer.


NO: De fleste er plaget med urenheter i huden fra tid til annen.

En annen vanlig årsak er feil hudpleierutiner, og da spesielt feil du gjør når du forsøker å rense huden og klemme ut hudormer. Her gjelder å være nøye, så kremen kommer godt inn i huden for å utøve sin magi. Rens huden med et passende renseprodukt morgen og kvel peel med en passende ansiktsskrubb et par ganger i uken og legg gjerne en utrensende maske med hvitleire etter peelingen. Dersom du må klemme for å fjerne hudormene, så peel først.


En hudorm eller nupper i huden som noen kaller det, består av talg. De kommer av at det produseres talg som kommer ut. Først litt generell info om hudormer, slik at vi får klargjort hva en hudorm egentlig er. For det første er de selvfølgelig ekstremt irriterende!


Det er en form for akne. Men det er rett og slett en liten prikk eller kvise som sitter i en pore i huden. De kloge hoveder i form af læger og behandlere mener, at hudormen er det første stadie i udviklingen af bumser (akne).


Når det sker, opstår der betændelse og irritation i porerne og dermed skabes bumser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg