mandag 8. januar 2018

Fargekode egghvit ncs

Bokstaven har ingen annen praktisk betydning for kodeknekkingen, men er likevel viktig å få med om du skal male med en farge som har denne S-en i koden. Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike. En svak gulaktig hvit tone.


Produkttype: Maling Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Hei Legg inn dine Ncs koder og navn og erfaringer med ulike farger, hvilke rom de er brukt på, underlag og lys tilgang. Har dere forresten ncs -koden til. Jeg skriver videre med forbehold om det. Oppleves som lun og varm i tonen.


Denne fargen er ofte benyttet som standard hvit på ferdigmalte hvite detaljer som vinduer og dører. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Hvilken glans anbefales til å male et nytt paneltak? Har allerede grunnet et strøk med Jotun heftgrunn, og pusset med fint papir.


Fargekode egghvit ncs

Kjøpte Lady Tak og satte igang, men synes den ble veldig matt på den type tak. Huset er år gammelt og vi ønsker et autentisk uttrykk. Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Ingen elementærfarge har visuell likhet med noen av de andre elementærfargene. Bomull, egghvit eller klassisk hvit?


Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd! Setter man fargene opp mot hverandre vil man kunne se en liten nyanseforskjell.


Fargekode egghvit ncs

Det er tynne lister i huset, og vi vil egentlig ikke framheve dem noe særlig. Skal ikke male listverket med oljemaling, men med Nordsjøs Blankett V. Først kommer to sifre for sorthet, deretter to sifre for fargestyre – resten opp til 1utgjør hvithet (men det skrives ikke). Da er det igjen hvithet. Er egentlig ikke så begeistret for eggehvit , og klassisk hvit blir. Vi leverer gjerne vinduene dine i standard hvit, men om du ønsker å gi huset ditt et litt annet.


Nedenfor viser vi deg noen få eksempler med fargekode. Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg vil ha lys antikk eller eggehvit. Dette er en nyanse som er standard på mange snekkerdetaljer som lister, gerikter etc. HELHVIT 9EGGHVIT 5DEKKHVIT 6LYS HERREGÅRDSGRÅ 6HERREGÅRDSGRÅ 9GRÅ 9RIDDERGRÅ 9ASKE 9SNØULL Les mer om Butinox Futura Dekkbeis og Maling og se vår fargevelger på butinoxfutura. DEKKBEIS OG MALING FARGEVELGER 9HAVDIS 9STEINGRÅ 6SETERGRÅ 6GRØNN UMBRA 6ENGELSKRØD 9ORIENTAL RØD 970.


Finn de perfekte fargene til hver kunde. NCS – Natural Colour.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg