torsdag 25. januar 2018

Smoothie med mango

Kjøp den nye Mango kolleksjonen. Her er det banan og mango som spiller hovedrollen, og sammen med kokosdrikk får du en mild og god smoothie. Ha banan, appelsinjuice, mango og egg i en hurtigmikser eller smoothiemaskin.


Kjør alt til en jevn og smidig smoothie og server. Du kan også bruke fersk mango i smoothien.

For å få den skikkelig kald kan du tilsette noen isbiter sammen med resten av ingrediensene. Skjær mango og banan i grove biter. Kjør det sammen i en hurtigmikser, tilsett limesaft etter ønsket mengde og spe med appelsinjuice til passe konsistens.


Hell smoothien over i to glass og server. Tilsett noen dråper lime for ekstra friskhet og en halv banan for ekstra fylde. Konsistensen justerer du med appelsinjuice.


Prøv denne friske smoothie -varianten med tropisk smak av appelsinjuice, mango og lime. Med chiafrø blir den ekstra næringsrik.

Husk å sette av tid til bløtlegging av chiafrø. Hvem har sagt at smoothie kun skal inneholde frukt og bær? Dette er en frisk og kjempegod variant med mango og gulrot. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. En fristende gul smoothie med mango og pasjonsfrukt smaker ekstra godt servert med knust is.


Hei, kjære Godt-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Lag en smoothie med jordbær, mango og banan som frokost på morgenkvisten - det gir en liten boost, litt sommerfølelse og en god start på dagen.


Samtykke fra cookies. Vad sägs om en fräsch smoothie på mango att svalka sig med under varma sommardagar i solen? Eller kanske vill du bara lyxa till din frukost eller ditt mellanmål?


Prova gärna något av våra ljuvliga recept på läskande mangosmoothie. Sjekk ut trikset som skreller mango på få sekunder. Grønn smoothie med avokado. Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak.


Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en god.

Bestill nå og spar opptil ! På Boozt finner du over 4merker. Jeg elsker smaken av mango og pasjonsfrukt - så eksotisk og deilig! Jeg sørger alltid for å ha frosne bananskiver i fryseren, så har jeg det klart når jeg vil lage meg en kald og forfriskende smoothie , smoothie bowl eller nice cream (se flere oppskrifter på dette her på Det søte liv). Herlig frisk smoothie med smak av mango og appelsin. Det er sommer og smoothie -ti enten det er til frukost, lunsj, mellommålti kveldsmat, kos eller som forfriskande drikke.


Type ingredienser kan gjer smoothien til et fullverdig målti og under kategorien smoothie finner du fleire ulike oppskrifter. Smoothien blir mettende og fyldig med banan. Mango giver et sydlandsk pift til din smoothie.


En smoothie bowl - eller smoothiebolle - laget av mango og avokado og smakt til med nøtter, havregryn, appelsin og kiwi. Bruk moden og søt mango for å få god og søt fruktsmak på smoothien. Mangojuice kan være litt vanskelig å få tak i. Jeg har sett juicen i enkelte spesialforretninger, store matvarebutikker og noen butikker som fører utenlandske produkter.


Mango og jordbær i kombinasjon gir smoothie med den deiligste smaken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg