mandag 15. januar 2018

Tilbehør til ørret

Kjøp Annet tilbehør på nett. Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer!

Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Til alle gopro sine kameraer. Justerbar lengde, kan brukes på over- og underarm. Finn laveste nettpris her. Tilbehør til ørret Foto: Hanna Fjeldheim Dale.


Wraps, form eller poké – middagstipsene er mange og tilbehøret kan varieres i det uendelige til. Begge variantene med sitronpepper, salt og dill. Når jeg ser denne maten, kjenner jeg at jeg gleder meg ordentlig til å spise.


Bare fargene er nok til at jeg får lyst til å kaste meg over.

Oppskrift på stekt ørret med potetstappe og knallgode grønnsaker til personer. Smak til med nypresset sitron, salt, pepper og rikelig med hakket gressløk. Legg ørreten tilbake i sausen og la den ligge 1-minutter på lav temperatur, slik at filetene holder seg varme. Gravet ørret med herlig tilbehør. Enkel sennepssaus til gravet laks eller ørret.


Kjetils beste ørret i ovn. Server ørreten med agurksalat, grønnsaker og seterrømme. Tips: Du kan fint bruke fryst ørret. Sett den til tining i kjøleskapet dagen før den skal brukes. Tilsett dl seterrømme i stekepannen og strø på litt salt og hvitpepper og noe timian etter smak og behag.


I helga ringte en venn av meg og ville gi meg selvfisket ørret. Jeg ble kjempeglad og takket selvfølgelig ja. Ovnssbakt hel ørret smaker digg med tilbehør som pepperrotkrem, agurksalat og annet godt. MINE BESTE TORSKERETTER.


Torsk er en ganske nøytral fisk, men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest. Et mer utradisjonelt, men veldig godt, tilbehør til ovnsbakt laks eller ørret er couscous med sitrus og kikerter. Skrell gjerne agurken helt eller delvis hvis du vil. Del i biter og ha det i en høy bolle og lignende sammen med avokadobiter og et bittelite revet fedd hvitløk.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.

Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Helbakt ørret med agurksalat og en blanding av grønnsaker passer utmerket som søndagsmiddag. Start med agurksalaten som skal godgjøres kjøleskapet i et par timer.


Men visste du at regnbueørret egentlig er en type laks som kommer fra Stillehavet? Stekt ørret : Stek ørretfileten i olivenolje et par minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg opp fisken med garnityr etter ønske.


Stekte grønnsaker: Vask og rens grønnsakene, og del dem opp i biter. Varm litt olivenolje i en stekepanne og tilsett gulrot og løk. La det frese i et par minutter før du tilsetter fennikel. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før. Legg fisken i langpannen og dekk med folie.


Den billigste fisken kan bli den beste. Bodil Nordjore deler gjerne sin oppskrift på gravet ørret som smelter i munnen. Ovnsbakt ørret er populært. Og det er mange gode grunner til det.


Det er lettvint, praktisk og du får kontroll på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg