tirsdag 16. januar 2018

Morsomme vårdikt

Noen mennesker liker ikke vinteren, de sier den er for kal jeg synes de bare liker å klage, vinteren er jo rett og slett knall! Leter du etter et flott og stemningsfult vårdikt ? Jeg liker å studere istapper, og lage engler i snøen, jeg liker å gå. Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden gir vi deg flere flotte dikt om den flotte og fruktbare årsiden vår. Brente pølser og lunken øl og en kropp som er så inderlig støl, strandløven er utslitt etter en ekstra lang sommer, lage mat og flexe muskler til alle som kommer.

Nå som solen endelig har snud er det mer opphold og mindre slud snøen som smelter er våt og kram, og fjorårets hundedritt kommer endelig fram. Dikt for barn – av 5. En rund liten snømann, med en gulrot-nese så flott, fikk en dag besøk av en kanin, som var på vei til et slott. Innlegg om Morsomme dikt skrevet av esalen. Vi har det artige Det er et sted som jeg vet om, skrevet 4. Vårdikt – flotte og stemningsfulle dikt om vår.


Våren, våren, er endelig her Hestehov og hvitveis og knopper på trær. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.

Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Det blinker i luften av sommerfuglvinger, det kryper og kravler med tusen små ben, sneen har ynkelig grått seg til døde, og blomstene våkner, en etter en. EVENTYRET SOM IKKE BLE FERDIGFORTALT Det var en gang en seter, bak setra lå en myr, på myra satt en gjeter, helt uten kyr. Sider i kategorien Vår Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien.


VG Nett) Norske kjendiser feiret poesidagen ved å plukke ut sine favorittdikt. Her finner du alle våre barnesanger med tekst listet alfabetisk. Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Her er det mye kos, nostalgi og læring. Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen!


Barn elsker regler, dikt og vers som rimer. Kos dere i lag med regler, rim og vers dere finner her! Sommerdikt for barn. Det er maidikt og vårdikt på veldig mange måter. Våren er livets og forelskelsens ti den bærer i seg løfter om sommer, og det er tiden blader og blomster spretter, og livet yngler.


Denne ressursen er en samling morsomme skrivestartere som kan inspirere elevene til kreativ skriving. Fra Skrivesenteret. Tips fra Skrivesenteret om hvordan lære elevene å skrive sammendrag.

Disse sitatene kan passe fint på et kort til noen som nylig har blitt foreldre, eller på et dåpskort. Her kan De lese dikt og dele Deres egne dikt med andre. Berømte sitater Inger Hagerup Frode Grytten Dumt sagt Kjærlighetserklæring Kloke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg