torsdag 18. januar 2018

Mariusgenser rundfelling oppskrift gratis barn

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. MANDARIN MEDI inneholder 1 bomull. Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby, barn og voksne.


Passer utmerket til interiørprodukter som håndkle, kluter og grytekluter. Plagget må vaskes separat.

Råvaren til denne kvaliteten kommer fra India Denne kvaliteten skal utgå. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! LAST NED OPPSKRIFT.


BESTILL GARNET HER! RELATERT KATALOG GG2Retro GARNKVALITETER. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Alle våre gensere er laget i 1 merinoull. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt. Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake. Marius med rundfelling til barn.


Selv om det er samme oppskrift , har de blirr svært ulike, og gøy er det! Gratis oppskrift på veske. En av Norges mest populære gensere, som alle må ha. Nyhetsbrev fra jorunsgarn.


En super Nybegynner genser for alle som vil prøve seg på mønsterstrikk. Denne garnpakken har de originale fargene, men du kan også kombinere andre farger helt etter eget hodet. Alle mål gjelder ferdige plagg, kroppsmål og bevegelsesvidde.


Garnpakkens innhold tar utgangspunkt i beregningene gjort i oppskriften. Sjekk din egen strikkefasthet, og ta hensyn til dette når du bestiller størrelse på garnpakken slik at du sikrer at du har nok garn i samme fargenummer. Genseren kommer i alle størrelser. Bildene viser genseren foran og bak.


Jeg har tidligere strikket to damegensere med rund sal, så dette er den tredje.

Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg