tirsdag 30. januar 2018

Piercing navle

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Vi har et enormt utvalg i navlepiercing. Vi kan tilby deg flotte navlepiercinger i gull, sølv, titan, PTFE, bioplast eller akryl.


Sjekk våre stilige navlepiercinger med smykkestener, kuler, perler m. Piercing er ikke et nytt fenomen.

Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Intimpiercing (untatt nippel) har års aldersgrense. Det er års aldersgrense og legitimasjonsplikt på alle andre typer piercinger. Hvis du er under år må du ha med en foresatt eller fullmakt.


Jeg har ellers taushetsplikt. Din nye piercing helbredes ikke av seg selv.

De fleste problemene kommer av: - At du rører, piller eller tukler med piercingen med urene hender (under negler er det alltid store mengder bakterier). Jeg er år så det jeg må nok vente litt lenge før jeg får, men jeg vil virkelig forsikre meg om alt. Jeg søker på sider hele tiden og prøver å finne ut alt jeg lurer på. På den tiden piercet de seg hovedsakelig av kulturelle eller religiøse årsaker.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå! På denne siden kan du finne fine navle piercing i gull og rustfritt stål. Bestill navle piercing for deg selv og din venn og få dem i løpet av få dager. Når du skal ta piercing er det svært viktig at det blir utført av profesjonelle.


Dette er både for å minimere risikoen for infeksjoner, og for at resultatet skal bli pent og symmetrisk. De vanligste komplikasjonene er blødninger, betennelser, arrdannelse og allergi. Andre piercinger: år. Her finner du navle ringer, nese piercinger, navle piercing , falske septum piercinger og mye mer. Pynt din navle med en fin kropps piercing med fine detaljer, med hengende glass steiner eller med et anheng.


Fargene går i en nydelig rosafarge og. Din pris: NOK 8NOK 500.

Navle piercing i 3L kirurgisk stål. Søt navle piercing i rosa og. Tunge, brystvorte og andre steder på kroppen hvor det er hud blir også piercet. Har hatt piercing i navlen ganger, men den.


Leppe, øyenbryn og septum. Brystvorte individuell vurdering. Dermal, surface og intim. Og benyttet siden den gang av ulike subkulturer gjennom årene. I moderne tid begynte piercing å bli populært på 90-tallet.


I dag er de mest vanlige stedene øret, nese, tunge, lepper og navle , men det er alltid lov å være kreativ innen piercing ! Hos oss er det års grense for vanlig piercing , mens intim piercing har aldersgrense år. Body Art har flere års erfaring innen airbrush.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg