tirsdag 16. januar 2018

Nyttårsaften tapas

Hundrevis av forskjellige restauranter. Se oppskrifter på tapasretter her. Vi gir deg middagstips og hele ukesmenyen!


Vi har invitert hjem til oss på på nyttårsaften i år - det blir tapas på menyen. Foccacia italiensk brød - Hjemmelaget aioli - Hjemmelaget pesto - Papas arrugadas con mojo - Lefse med la. Et tapasbord med mange forskjellige småretter passer perfekt til nyttårsfesten.

Her kan gjestene selv plukke og mikse akkurat hva de har mest lyst på, og alle finner garantert noe de liker. De aller fleste rettene kan fint serveres kalde eller i romtemperatur, og de kan lages i forveien. Nyttårsaften tapas catering i Oslo og Akershus. Velg noe med reinsdyr, hele fileter eller andre ting du eller vennene dine sjelden spiser ellers.


Tapas catering med deilig mat. Visste du forresten at reinsdyr er blant våre eldste råvarer her i landet? Kjøttet har en spennende viltsmak og et eksklusivt tilsnitt.


Har du planlagt menyen til nyttårsaften ennå? Går du for tradisjonell kalkun eller har du andre planer?

Vi skal feire kvelden med venner, og jeg har ansvaret for forretten. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå for hva jeg skal lage, men sannsynligheten er stor for at jeg lager de blåmuggostfylte butterdeigstrekantene som du ser rett under her. Menyen på nyttårsaften har alltid vært spennende og opp gjennom årene har vi prøvd forskjellige retter og variasjoner.


Vi starter denne menyen med crudo med laks og avokado. Vin til rå fisk, sashimi og sushi er et kapittel for seg selv, men riesling eller gewüztraminer kan passe bra. Personlig har jeg ingen faste ritualer på nyttårsaften.


Brtsett fra champagne og kyss kl 00. Et par ganger har jeg hatt klippfisk til middag. Jeg har akkurat vannet ut to fantastisk fine gran reserva loins, så det er ikke umulig at det blir klippfisk på nyttårsaften i år. Men hva ligger i begrepet tapas , er det en matrett, ett tilbehør, ett måltid eller en tradisjon?


La Fredrikstad Catering levere deilige tapas -retter og fingermat til festen. Trenger du mat til nyttårsaften ? Eller kanskje ønsker du noe ekstra til deg og dine på nyttårsfesten? Vi har mange års erfaring og ett stort utvalg innen meget gode catering-retter. La Moss Catering levere deilige tapas -retter og fingermat til festen.


Skal du arrangere nyttårsaften for mange gjester hvor du ønsker enkel fingermat er tapas perfekt. Forbered kalde retter på forhånd og lag et par varme godbiter før gjestene kommer. Dette er mat som metter mange og gir god grobunn for en sosial aften.


Champagne og musserende passer jevnt over til det meste, men på nyttårsaften koser vi oss med lette og lekre småretter som står i stil til de luksuriøse boblene.

Om du får tak i ferske østers, er det er veldig godt valg. Den salte sjøsmaken i østers er en perfekt match til champagnen. Alle veganmisjonens oppskrifter er helt gratis og til bruk for alle.


Typisk for tapas er en blanding av oliven, smakfulle oster og småretter som melon med spekeskinke. I hjemlandet Spania serveres ofte tapas som gratis tilbehør til aperitiffen før middag. I mange andre land har tapas blitt en egen kokekunst der restauranter serverer forskjellige spanske småretter som til sammen blir et helt måltid.


Stekte salamiskiver med cherrytomater er utrolig lekkert når det serveres på denne måten! Det finnes selvsagt enkelte som har klare ideer om hva et tradisjonelt norsk koldtbord skal bestå av. Gravet laks, roastbiff, svinestek, kyllinglår, eggerøre, potetsalat og waldorfsalat er klassiske gjengangere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg