tirsdag 9. januar 2018

Åpen gård akershus

Åpen gård akershus

Se hele oversikten under. Gård -dato er søndag 27. Eidsvoll og Skedsmo er først ute, allerede søndag 17. Helga etter følger Hurdal opp lørdag 23. Dere har mye å glede dere til!


Åpen gård akershus

Det er åpen gård hver søndag fra kl. Hva med å besøke en gård i Oslo og omegn? Du kan hilse på dyrene, plukke jordbær, hugge ditt eget juletre, dra på tur med hest og slede og mye mer. Vi har også økologisk villsau, bier, høner og sesongbasert frilandsgris. Familier og enkeltpersoner er velkomne til å besøke fjøset i hele vår åpningstid.


Hit kan du komme for å søke ro og harmoni i en ellers så hektisk hverdag. Vi tilbyr deg muligheten til å komme i direkte nærkontakt med de magiske og eksotiske Alpakkadyrene våre. Vi inviterer deg til Killingmo for en annerledes opplevelse!


Åpen gård akershus

Her er det direkte tilgang til vann, skog og mark. Vi tilbyr et aktivt småbruks- og friluftsliv med rideturer, hundekjøring med slede og vogn, dyrestell m. Bergvang er et godkjent avlastningstilbud for barn og unge. Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og selskapslokaler. Amperhaugen i Innlandet.


Akershus Dølahestlag deltar på åpen gård 16. Vi er opptatt av å ta vare på utryddingstruede husdyrraser, som er en viktig del av vår kulturhistorie og det genetiske mangfoldet. Vi vil tilby gårdsvandringer og arrangementer som Åpen gård , Havedager og utsalg av våre produkter, alt utarbeidet for å gi publikum gode, morsomme og lærerike opplevelser.


Vi tar også vare på sjeldne husdyrraser. Da vil du også kunne bestille en gårdsvandring hvor du får en omvisning på gården. Vårt grønnsaksutsalg er åpent hver dag fra kl. Alle barn som vokser opp har godt av å få nærhet til dyr og kunnskap om hvor maten vår kommer fra. Skjerven gård starter opp igjen 7. Grønn omsorg i Storbyen.


Mange av dyrene er veldig tamme. Linderud gård har også et av landets best bevarte historiske hageanlegg – med spennende elementer fra renessansen, barokken, engelsk landskapstil og funksjonalisme. Der kan du nyte en spasertur i unike omgivelser, eller bli med på en av våre hageomvisninger annenhver søndag i sommersesongen.


Fru og fru Aukrust produserer kjøtt med stort fokus på dyrevelferd. Storfe og sau er debio-godkjent, grisen er ikke det, men er frilandsgris. Moro å mate kaninene. DYRESTELL OG JORDNÆRE AKTIVITETER PÅ HAUGER GÅRD Nå starter vi påmelding til årets gårdsuker.


Her får barna delta i foring og stell av dyra om morgenen og ettermiddagen, og det blir tid til mye kos og klapp med de enkelte dyreslag. Barnebursdag på Holt gård gir tid til å besøke dyrene på gården , kjøre tur med hest og vogn og å leke i høyet på låven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg