onsdag 24. januar 2018

Bergans nesaksla softshell

Alt du trenger til din neste turopplevelse. Fri frakt og retur på alle ordre. Klær utviklet spesielt for jakt. Alltid gode priser. Boozt har 6kvalitetsmerker og enkel retur!


Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Velg blant flere modeller og farger. Se hele sortimentet i vår nettbutikk. Softshell bukser passer utmerket som fjellbukse. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies.


Vis flere produkter () Velkommen til vår nye nettbutikk! Bergans Fjern alle filter. Ypperlig til et bredt spekter av friluftsliv. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Borrelåsjustering livet og regulerbar vidde nederst i bena, gjør at du enkelt kan tilpasse buksa til dine aktiviteter og behov.


Friluftsutstyr for pionerer gjennom et århundre med eventyr, dedikasjon og lidenskap. Det er en vanntett, vindtett, fleksibel og ventilerende membran spesielt utviklet for å beskytte mot all slags vær og bevare det høyest mulige nivået av komfort. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Kong Vinter har ankommet og vi jobber i tiden fremover med å klargjøre Venjesdalsbu for skisesongen. I går fikk hytta strøm og i starten av desember åpner vi for booking av enkeltsenger og hytta blir tilgjengelig med DNT-nøkkel.


Luotettavat maksutavat ja nopea toimitus. Kaikki metsästykseen, ulkoiluun ja retkeilyyn Suomen kattavimmasta erä-verkkokaupasta. Fri retur og gratis frakt ved kjøp over 4kr. Benytt samme epostadresse som du oppga når du handlet.


Søk etter bergans jakke softshell på Kelkoo. Sammenlign tilbud på bergans jakke softshell fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign en lang rekke bergans softshell tilbud og produkter innen Sportsklær og sko fra våre butikker, og les brukervurderinger før du bestemmer deg.


Jakken er vindtett, vannavvisende og pustende, og produsert i et fireveis stretchmateriale som gir enestående bevegelsesfrihet. Kjøp bergans softshell på Kelkoo. Kan enkelt pakkes sammen i sin egen lomme, og er dermed perfekt å ha med i sekken som ekstra ytterlag, dersom været skulle. Lett og komfortabel softshellbukse med ytterstoff i fireveis stretch. Moa-buksen er både bevegelig, hurtigtørkende og pustende.


Den er dessuten vind- og vannavvisende, og jevnt over en allsidig tur- og utebukse. Buksen har flere praktiske lommer med glidelås, både foran, på låret og bak. Den har også beltehemper, formsydd kneparti, og knapphull med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg