mandag 8. januar 2018

Hvorfor slette venner på facebook

Personen du har fjernet som venn ,. Man skal velge hvem man vil ha rundt seg - også på sosiale medier. Hvorfor har du slettet meg som facebookvenn? Slik sletter du noen som venn.


Deretter må du trykke på Venner og velge Fjern som venn.

Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer. Hvis du vil bli venn med en person du har sluttet å blokkere, må du sende vedkommende en venneforespørsel. Hvis vedkommende har aktivert Følg, kan du følge personen i stedet.


Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. Gå til personens profil ved å skrive vedkommendes navn i søkefeltet øverst. Trykk på Fjern som venn , og trykk deretter på OK.


Merk: Hvis du ikke finner personen du vil fjerne som venn , kan det hende at kontoen til vedkommende er deaktivert.

Men hvorfor velger noen å gå bort fra de sosiale mediene? Du går på profil, velger venner og så kommer det opp et lite kryss utenfor hver venn. Du må sikkert bekrefte at du ønsker å slette , men siden jeg avviser de jeg ikke vil være venn me har jeg ingen å prøve på.


Hvordan slette venner på facebook ? Se hvem som sletter deg Vil du egentlig vite dette? For å få sendt inn skjemaet må du laste opp dokumentasjon på at personen er avgått med døden samt dokumentere på hvilket familieforhold du har til den avdøde. Det kreves ikke innlogning for å få tilgang til skjemaene, men du må oppgi riktig lenke til profilen det gjelder. Spotify eller Pinterest. Du skal kontakte de forskellige apps og websites for at gendanne kontiene.


Visse oplysninger, f. Er også veldig selektiv med hvem jeg godkjenner som venn og sletter alle som det viser seg jeg ikke har kontakt med allikevel på 1-måneder i det hele tatt. Jeg sletter aldri men kan si at jeg irriterer meg litt over de som bare er der uten å legge ut noe, gietc. Broren min er sånn, og det som irriterer meg er at han er jo på fb og hvis jeg prater om noe eller noen sier han allti ja det så jeg på face, altså snokere føler jeg det er da #128514;. De burde i hvertfall legge meg til på facebook.


Det kan godt være de som har slettet meg flere gonger men i forstår ikke hvorfor de da gjorde det. Merk: Hvis du sletter en melding eller en samtale fra innboksen, blir den ikke slettet fra innboksen til vennen din.

Det er ikke mulig å slette sendte eller mottatte meldinger fra innboksen til noen andre. Messenger,men ikke har som venner ? Logg på med epost og passor og klikk på Logg inn. Klikk på pilen i øverste høyre hjørne, og velg punktet Innstillinger i menyen som vises. Nederst i høyre hjørne klikker du på Hjelp. Ja, jeg har begrenset en del av dem.


Jeg har en kategori som heter bekjente der jeg hiver inn folk jeg ikke har mye med å gjøre. Dette fordi jeg ikke ser noen grunn til at de skal få ta del i hverdagen min og snoke på profilen min, men jeg vil heller ikke slette dem siden noen er klassekamerater eller nære venner av mine venner. Du har sikkert lagt merke til at når du godtar venneforespørsel til noen, vil vennene dine bli varslet automatisk News Feed deres hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg