tirsdag 23. januar 2018

Ting å bake når man kjeder seg

Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Gjør det noe å kjede seg ? Når man kjeder seg får kroppen og hele systemet litt ro, og man får muligheten til å kjenne på egne behov og i tillegg kan man finne på ting helt på egen hånd. I denne videoen viser jeg forskjellige ting som du kan gjøre dersom du kjeder deg!


Vi gir deg ting du kan gjøre når du kjeder.

Her gjelder det å ikke. TOPP: Du pleier kanskje ikke å ha noe problem med å finne på ting med vennene dine til vanlig. Men plutselig kommer det en dag eller to hvor alt står helt stille. Hjernen kommer ikke på én eneste ting å gjøre – dere kjeder dere, rett og slett!


Ingen fare, for her kommer punkter dere kan gjøre. En liten disk og noen lekepenger er et must for en bra butikk. Klipp så myntene ut.


Men jeg lover å si ifra når noe ikke er helt topp :) Jeg har nå en oppfatning om at oppskrifter som kommer fra type offentlige kontorer og store kjeder er ikke alltid de beste oppskriftene.

Ting å gjøre når du kjeder deg! PC som har en annen PC rett bak seg ,. Finn et spill hvor man kan spille to-player, for eksempel gode gamle Mariokart. Lag pinnebrød på forhånd som dere kan grille over bålet når dere er fremme, eller bak kanelsnurrer og ta med. Frokostbriks lages bakes med bakepulver i stedet for gjær, slik at det hverken trengs heving eller elting. Ta bilder av ting inne, ute, hva som helst – kanskje du til og med kan lære deg litt manuell innstilling på kameraet ditt?


Lær deg noe nytt Hvis du kjeder deg kan det være en idé å lære seg nye ting. Ja, skikkelig kjedelig! Så hva gjør man egentlig når man holder på å kjede livet av seg , men ikke vet hva man skal finne på.


Jeg har listet opp en god del ting du kan gjøre som fort blir både morsomt og nødvendig! Plot hevn mot fienden din. Lag en chiffer at du kan bruke hos dine beste venner. Det å kjede seg er. Tenk deg måter å plage deres eldre søsken.


Husk å lik og subscribe om du likte videoen og vil ha mer! Jeg står forøvrig fortsatt for mine meninger. Ikke når man sitter på jobb og leiligheten ser ut som et bomba horehus.


Siden jeg selvfølgelig synes forferdelig synd på meg selv, har jeg satt opp en liste med koslige ting man kan gjøre når men er syk.

Lese en bok, selvfølgelig! De fleste av oss har ei bok liggende på nattbordet som man aldri helt fikk tid til å lese ferdig. Siden jeg helt tydelig ikke kom til å kunne se på TV, måtte jeg finne på noe annet å gjøre.


Jeg fant ut at jeg skulle lage en liste over ting man kan gjøre når man kjeder seg og ikke har TV eller Internett, sånn at jeg hadde en plan hvis dette skjedde igjen. Og her er det jeg skrev: 1. Få den snørrete lillesøsteren din til å gi deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg