torsdag 13. desember 2018

Azul brettspill

Bredt utvalg av spill. Finn laveste nettpris her. Azulejos opprinnelig hvite og blå keramiske fliser ble introdusert av Maurerne og ble omfavnet av portugiserne og deres konge Manuel 1. Den billigste prisen for Azul akkurat nå er 3,-.


Azul brettspill

The king, awestruck by the interior beauty of the Alhambra, immediately ordered that his own palace in Portugal be decorated with similar wall tiles. As a tile-laying artist, you have been challenged to embellish the walls of the Royal Palace of Evora. In the game Azul , players take turns drafting colored tiles from suppliers to their player board.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Brettspill , Fra år, Antall spillere (minimum). Kongen, overveldet av det vakre interiøret i Alhambra-palasset, beordret umiddelbart at hans palass i Portugal skulle utsmykkes med lignende veggfliser. Azul har raskt steget til toppen av lista over de beste familiespillene og abstrakte spill på verdensbasis. Introdusert av Maurerne, “azulejos” (opprinnelig hvite og blå keramiske fliser) ble omfavnet av portugiserne, da deres konge, Manuel I, ved et besøk til Alhambra-palasset i Sør-Spania, ble trollbundet av de slående vakre mauriske dekorative flisene.


Azul brettspill

Kanskje noe av det. Ved å trekke de riktige brikkene og stilene kan de flinkeste kunstnerne planlegge fremover for å maksimere kunstverket ditt (for ikke å snakke om poengsummen!) samtidig som de passer på at de ikke sløser med. Nå er oppfølgeren til suksessen Azul endelig her! I dette spillet er inspirasjonen hentet fra det kongelige palasset i Sintra, Portugal.


Nå skal spillerne dekorere de fargerike vinduene i det kongelige palasset. Azul brettspill endelig i norsk utgave. Azul er et brettspill for til spillere som tar ca. Enkel å lære, enkel å sette opp, og tar ikke lang tid (20min ~ når alle kan regere). Sammenlign priser på Azul : Summer Pavilion Brettspill.


Azul Brettspill - viser omtaler fra brukere. Brettspill kommer i utallige varianter, og spill er underholdende, sosialt og lærerikt. Spillet er på norsk. Brettspill kan vvære klassiske spill, nye brettspill , brettspill som får deg til å le, brettspill som underholder, selskapsspill som utfordrer, brettspill som har vært spilt i generasjoner, utvalget er enormt, men her finnes noe for enhver smak. Under presentasjonen av årets leker, ble jeg først kjent med dette spillet.


Det var umulig å overse spillet med alle de fargene. Bare ved å se på spillet blir du glad. Men uansett hvor fargerikt spillet kan være, handler det til slutt om å spille og jeg hadde ingen anelse om hva jeg kunne forvente.


Azul brettspill

Innholdet på denne siden er lisensiert under CC BY-SA 4. All grafikk fra spillesker, logoer og varemerker tilhører sine respektive eiere. Men spillet er imponerende godt laget og skaper spenning, frustrasjon og glede for de aller fleste. Vi har samlet våre mest populære spill i en kategori.


Her finner du våre mest populære brettspill , spill til barn, familiespill, spørre- og kunnskapsspill, memospill, klassiske spill og nye spill. Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark.


Azul brettspill

Levering rett hjem eller klikk og hent i din ARK-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg